2777
2789
عنوان

خانومای باهوش بنظرتون شوهرم عاشق یکی دیگه بوده 🤥

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 64 پست
۴۲

با ازدواج در ٤٠ سالگيش انتظار داري انتخاب اولش باشي ؟ خب حالا خاهرت نه يكي ديگه

ب هر حال احتمال داره يكي ديگه تو اين ٤٠ سال توي زندگيش بوده و تو مشكلي نداشتي قبول كردي ازدواج كني حالا گير دادي ب خاهرت…

بيخيال شو نميتوني چيزي ك ميخاي رو بفهمي گير بدي بهش اخرش عصباني ميشه و توي عصبانيت يك دفعه از لج ميگه عاشق اون بودم بعد بيا و درستش كن 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ازدواج در ٤٠ سالگيش انتظار داري انتخاب اولش باشي ؟ خب حالا خاهرت نه يكي ديگه ب هر حال احتما ...

نه عزیزم ما فامیل بودیم

بهم گفت تو این سالها ازدواج نکردم اما عاشقت بودم حتی بهم گفت روابطی هم داشتم و من پذیرفتم

گفت من ۱۵ سال پیش می خاستم بیام خواستگاریت داییم نذاشت(الان مرده) بعد گفت دایی خودت هم نذاشت ...

تموم شد و رفت من دیگه خیالم راحت شد انتخاب اولش بودم

بعد ازدواج تو حرف گفت آره داییت به من گفته با خواهرت ازدواج کنم گفتم خب 

گفتم تو بهش گفتی منو میخای دیگه گفت یادم نمیاد گفته باشم

گفتم مس چرا قبل ازدواج با حرف منو راصی کردی 

گفت نه دایی خودم و گفتم دایی تو رو نگفتم

در صورتی که اسم هر دوشون و گفت

حالا که تو زنشی   هیچ کسم نیست که انتخاب اول شوهرش باشه  پسرا اینقدر میگردن اینقدر ...

عزیزم من با غریبه مشکل ندارم چون از خانواده خودم بوده برام گرون تموم میشه من اگر تا آخر عمرم مجرد میموندم ازدواج نمی کردم

نه عزیزم ما فامیل بودیم بهم گفت تو این سالها ازدواج نکردم اما عاشقت بودم حتی بهم گفت روابطی هم داشت ...

١٥ سال قبل ك ميخاسته بياد خاستگاريت و اونا گفته باشن برو خاهرش بگير خاهرت چند سالش بوده؟

خودت چند؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ما ۲ سال فرقمونه

خب چند بوده قابليت عاشق شدن داشته  يا نوجوان بوده