2777
2789
عنوان

بهترین خصوصیت قومتون

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 52 پست

من فارسم و فکر می‌کنم بهترین خصوصیتمون اینه که هیچ تعصبی رو خودمون نداریم و از اون مرحله قومیت مرسی عبور کردیم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ویژگی که توی بختیاری ها دیدم البته بیشتر روستا نشین هاشون روابط فامیلی زیادشونه مثلا طرف میشه دختر پسر عموی مادربزرگ یارو در این حدددد دور بعد بهش میگن خورزمار یعنی دختر/پسر خاله

من فارسم و فکر می‌کنم بهترین خصوصیتمون اینه که هیچ تعصبی رو خودمون نداریم و از اون مرحله قومیت مرسی ...

عزیزم مگه هرکی از قومیت حرف میزنه تعصب داره رو خودش؟!

بالاخره توی ایران اقوام زیادی زندگی می کنن و هرکدوم ممکنههه ویژگی هایی داشته باشن که توش زبان زده

جووون منم بختیاریییم همیناس ک میگیییی با مرام با معرفت و خون گرم و خاکی

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
عزیزدلمی اما من گاهی خیلی مورد کم لطفی قرار میگیرم بخاطر عرب بودنم واقعا گاهی چنان نیش میزنن که انگا ...

این چه حرررفیه 

شما از گوشت و پوست و خون این مملکت هستید 

کم اجدادتون برای امنیت  مرز هامون زحمت نکشیدن که....

بالای سر

ما جا دارید...

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"