2777
2789
عنوان

بهترین خصوصیت قومتون

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که بلهپ منظورم خصوصیات اخلاقی شون بود

خیلی مهمان نوازن....

نسبت به اهل بیت ارادت خاصی دارن 

شله مشدی هاشون خیلی خوشمزه اس....

مردمش خیلی بانمک حرف میزنن و شوخ هستن

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
منم چهارمحال🙌

خوشبحتم فراواان😍🥰

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
چهارمحال ک واقعا مرداش افتضان خودم همینجایی م نمیدونم واقعا چیزی ک میگی ندیدم 

اععع😐من تو بختیاری های اطراف که گَله هستن،اسم طایفه)

دیدم انقد می خواستن زنشون رو که با کل فامیل پدریشون عوض نمی کردن

اععع😐من تو بختیاری های اطراف که گَله هستن،اسم طایفه) دیدم انقد می خواستن زنشون رو که با کل فامیل پ ...

خوشبحالتون عزیزم  حتما شماها خوبید  اطراف من ک مرد خوب ندیدم حتی جوری ک دوست ندارم با مرد اینجا  ازدواج کنم از بس خوبی ندیدم میدونم همه مثل هم نیستن ولی تا اونجایی ک تو دوست فامیل آشنا  هرکی دیدم مردا این شکلی بودن اصلا زن انگار برده س  .حالا باز ی عده جبه نگیرن من خودم بختیاری ولی حقیقتو میگم 

من تو گیلک ها یه چیزی دیدم تو کمتر قوم ایرانی دیدم بسیار دنبال شادی و جشن و رقصن 

بسیار در لحظه زندگی کن هستن 

و تعصب دینی درونشون کم هست برای همینه سالها تونستن شیعه و سنی و مسیحی بدون هیچ گونه جنگی کنار هم زندگی کنن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

اول بگو بختیاری کدوم شهر

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
اول بگو بختیاری کدوم شهر

کش ندید تو رو خدا

اون خصوصیات مردای اطرافشون گفت ، طفلی خودشم‌گفت 

یه تاپیک انرژی مثبت ب چالش نکشید جنگ شه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم