2777
2789
عنوان

هفته ۳۹ بارداری بدون درد

3688 بازدید | 29 پست

سلام خانما

من هفته ۳۹ هستم و سونو تاریخ زایمان رو زده ۲۴ام.

بهداشت گفت یکم انقباض دارم ولی خودم هییییچی احساس نمیکنم.

به توصیه دکترمم الان ۵ شبه شیاف گل مغربی میذارم ولی تاثیری نمیبینم.

بچه خیلی خودشو سفت میکنه و تکون میخوره و در طول روز یکی دوبار خیلی کوتاه زیر دلم درد میگیره و ول میکنه ولی درد زایمان ندارم.

اگه تا ۲۴ام دردم نگیره باید خودم برم بیمارستان؟

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌

اره باید بری دیگه بستری میکننت رحمتو تحریک میکنن برا زایمان

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اره باید بری دیگه بستری میکننت رحمتو تحریک میکنن برا زایمان

وقتی بستری کنن همون روز زایمان میکنم یا ممکنه مثلا یکی دوروز بستری باشم؟

امپول فشار بزننهمون روز زایمان میکنم؟

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بستری کنن همون روز زایمان میکنم یا ممکنه مثلا یکی دوروز بستری باشم؟ امپول فشار بزننهمون روز زا ...

بستگی ب خودت دارع ک رحمت زود باز بشه یا دیر

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
بستگی ب خودت دارع ک رحمت زود باز بشه یا دیر

اها.

کاش با درد برم بیمارستان که زودتر زایمان کنم.

از محیط بیمارستان متنفرم

احتمالا بچت دختره

نه عزیز سونو گفت پسره.

ولی خیلی با خیال راحت نشسته سرجاش و دنیا نمیاد😅

اها. کاش با درد برم بیمارستان که زودتر زایمان کنم. از محیط بیمارستان متنفرم

ان شاالله ک تو همین یکی دوروز بدون بستری شدن و دنگ و فنگ خودت دردات بیاد ب سلامتی زایمان کنی

ان شاالله ک تو همین یکی دوروز بدون بستری شدن و دنگ و فنگ خودت دردات بیاد ب سلامتی زایمان کنی

ممنون عزیزم😘

کلا توی دوران حاملگی چه حسی داری احساس ارامش میکنی افسردگی سراغت نیومد توی مدت؟

اوایل تا ۵ ماهگی خیلی عصبی و پرخاشگر بودم.بعد تا اوایل ماه اخر اروم تر شدم اما از اول ماه ۹ استرس و عصبی 

شما درد و علائم نداری؟

من تو هفته قبل دو شب خیلی درد داشتم ولی بیمارستان نرفتم تا پنج شنبه مامام گفت بیا مطب معاینه کنم شاید دهانه رحمت باز شده که رفتم دید دو سانتو نیم باز شدم