2777
2789
عنوان

خانوما به پسرم شربت تاریخ گذشته ی پروفن دادم.چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 30 پست
آخرین دوز رو تقریبا دو ساعت پیش دادم الان خوابه بیدارش کنم شیر بدم

نه عزیزم شیر نده زنگ بزن از بیمارستان کودکان بپرس خوب راهنماییت میکنند 

عزیز دلم بار اول دادی دیگه بار دوم نمیدادی 

دارو همون نیم ساعت اول خودشو نشون میده سریع بالا میاری خراب باشه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من ویتامین ای تاریخ گذشته یه هفته خوردم تازه فهمیدم 

خداروشکر که خوبی عزیزم

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم شیر نده زنگ بزن از بیمارستان کودکان بپرس خوب راهنماییت میکنند  عزیز دلم بار اول دادی ...

نمیدونستم تاریخش گذشتس آخرین دوز متوجه شدم و ازش خوردم مزش تغییر کرده بود

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
آخرین دوز رو تقریبا دو ساعت پیش دادم الان خوابه بیدارش کنم شیر بدم

قبل و بعد دارو شیر نباید مصرف کنید باعث مرگ میشه خصوصا اگر مسکن و خوب آور باشه 

ببر دکتر نهایت اگر واکنشی نشون داد ایشالله که طوری نمیشه 

نگران نباش توي كارخونه يه تاريخ ميزنن كه اخرين زمان مصرفه اما اگه ازش بگذره هم دارو سمي نميشه فقط اث ...

مرسی گلم خدا بچه هامون سالمو  سلامت نگه داره ان شاالله

ترسم اینه یهو خدای نکرده خودشو نشون بده هی دعا میکنم زودتر صبح شه وحالش خوب باشهه

من هم دوتا شربتی که تاریخش رو گذشته رو خوردم 🥴یکی اهن بود که روش نوشته بود بعد غز سه ماه دیگه مصرف نشه الان پنج ماه ازش گذشته یکی هم ایمونس

اهن و خوردم جسارتا اسهال شدم  یه کم 🥴

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نگران نباش اگه مشکلی بود تا ۱۲ ساعت خودش نشون میداد فردا که بیدار شد بهش شیر گرم بده 

ممنونم ازت عزیزم شمام دعا کنین واسم 

عزیزم منظورت ازتاریخ گذشته   خیلی وقته بازشده یا تاریخ که روش نوشتن گذشته❓   نه اتفاقی نمی ...

تاریخی که روی خودش زده گذشتهاما مراسم تغییر کرده بود

من هم دوتا شربتی که تاریخش رو گذشته رو خوردم 🥴یکی اهن بود که روش نوشته بود بعد غز سه ماه دیگه مصرف ...

عزیزززززرمممم 🌺

قبل و بعد دارو شیر نباید مصرف کنید باعث مرگ میشه خصوصا اگر مسکن و خوب آور باشه  ببر دکتر نهایت ...

ممنون گلم 

[QUOTE=] چون رشته خودم مرتبطه  تا نود درصد مطمينم نگران نباش موارد داروهاي تاريخ مصرف گذشته خطرناك ... [/QUOTE]

ممنون عزیزم خدا خیرت بده یکم دام آروم گرفت.یکی از دوستان گفتن قبلو بعد دارو خصوصا مسکن نباید شیر داد .پسرم بعد داروش دلش نون پنیر خواست بهش دادم  من مخم  انقد گیره ک پنیر از مشتقات شیره نکته خطرناک باشه 

هیچ اتفاقی نمیوفته نگران نباش منم دادم تا بحال فقط شاید اثر نداشته باشه  

مرسی عزیزم حالا اینکه تقریبا تبشو کنترل کرد ولی ترسم بخاطر عوض شدن مزشه ک خطرناک نباشه