rozrooz مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 86 عنوان بچه ها شبتون بخیر درباره تیتر بتاتون سوال داشتم لطفا بیاید نظر بدید 64 بازدید | 8 پست تیتر بتای من ۴ روز بعد موعد ۶۰ بود یعنی روز پنجشنبه فردا دکتر گفت دوباره تکرار کنم بنظرتون باید چندشده باشه؟نگرانم🥺چون خیلی پایین بود ۶۰😢 1402/06/19 | 01:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrabanoo64 عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 163 باید دوبرابر بشه هر ۲۴ سایت یا ۴۸ ساعت دقیق نمیدونم یکی از این دوتا
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 5334 بالای ۱۰ بارداری از من۱۰روز بعداز موعدم۳۵۹بود ودکتر بخم گفت ۲هفته دیگه تکرار کن بعد ۲هفته ۳۴هزارو ۹۹۰شد دکتر بخاطر بهت گفته تکرار کن میخواد ببینه بالا رفته یانه اگه بالا رفته باشه یعنی بارداری اگه پایین اومده باشه یعنی پوچهنگران نباش چیزی نیس
rozrooz مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 86 بالای ۱۰ بارداری از من۱۰روز بعداز موعدم۳۵۹بود ودکتر بخم گفت ۲هفته دیگه تکرار کن بعد ۲هفته ۳۴ه ... اره خداکنه رفته باشه بالاهرچی حکمتشه پیش بیاد ولی یخورده نگرانم
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 5334 آهان اصلا نگران نباش استرس برات خوب نیسخدا خودش حواسش بهت هست وقتی لطفشو نصیبت کرده مطمئن باش ناامیدت نمیکنهبا حال قشنگت برای منم دعا کن بچه دار بشممن پسرم پیش خداست(خودش دادخودش هم ازم گرفت)حکمتشو شکر...
rozrooz مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 86 اصلا نگران نباش استرس برات خوب نیس خدا خودش حواسش بهت هست وقتی لطفشو نصیبت کرده مطمئن باش ناامیدت ن ... عزیزممم🥺🥺خیلی ناراحت شدمببخشید اگه با این تاپیکم مجدد فکرت درگیر شدامیدوارم سال دیگه همین موقع یه کوچولوی ناز و تپلی بغلت خوابیده باشه عزیزدلم❤️🥰
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 5334 عزیزممم🥺🥺خیلی ناراحت شدم ببخشید اگه با این تاپیکم مجدد فکرت درگیر شد امیدوارم سال دیگه همین موقع ... قربونتنه بابا ناراحت نشدمانشاالله توکل بخداانشاالله شماهم بچتو سالم و سلامت بغل کنی