2777
2789
عنوان

پسر ۸ ساله و مقاومت برا خوابیدن

580 بازدید | 18 پست

شبا ک میاد رو رختخواب برا خودش حرف میزنه آروم فکر میکنه با دستاش بازی میکنه و گاهی هم ممکنه دست بزنه به خودش

حالا ب جز دست زدن به خودش، بقیه چیزا طبیعی هستن و اینجور میکنن تا خواب برن

اما خب پسر من چند وقتیه مقابله میکنه برا خوابیدن و تا دیروقت بیدار میمونه....نمیدونم این طبیعیه؟ نشانه رشد و بزرگ تر شدن هست یا اینکه غیر طبیعی هست این رفتار

مقدار خوابش بنا ب سنش کافیه مثلا ۱ میخوابه تا ۱۰ صبح

اما خب خیلی رو رختخواب غلت میخوره

بچه کوچیکترم حدود ۱۱  ۱۱و۳۰ میخوابه 

دیگه همون موقع خاموشی میزنیم

اما پسرم رو رختخواب تا ساعت ۱ بیدار میمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

8صبح بیدارش کنی شب 11-12میخوابه فک کنم

منم بچه بودم همینطوری بودم با انگشتان بازی میکردم رو هوا می‌نوشتم الآنم همینم😂

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

دچار اضطراب خاصی نیست؟ داروی خاصی استفاده نمی کنه؟ یا بیماری خاصی نداره؟ 

نه دارو و بیماری نداره

اضطراب هم نمیدونم

بالاخره در طول روز بازی میکنه ممکنه کم و بیش حالت اضطراب بهش دست بده

پسرتون ضعیف شده بهتره ببریدش دکتر چکاپ شه و داروهای تقویتی بهش بدید بر حسب تجربه دارم اینو میگم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

برادرزاده منم همینه اصلا زود نمی‌خوابید مدرسه هم که می‌رفت بازم تا ساعت دو شب بیدار بود امسال که گوشی داره فکر کنم تا صبح بیداره بعد مستقیم می‌ره مدرسه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
نه دارو و بیماری نداره اضطراب هم نمیدونم بالاخره در طول روز بازی میکنه ممکنه کم و بیش حالت اضطراب ...

آهان، استفاده از گوشی هم می تونه باعث بی خوابی بشه 

يا اگر تو اتاقش وسایل الکترونیکی هم باشه رو خواب تاثیر داره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈