2777
2789
عنوان

مادرشوهرررررررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 41 پست
مادرشوهره منم خوبه  بیشتری که پیش مامانم باشم پیش اون بودم

چ خوب.منم همینطور فاصلم با مادرم و مادرشوهرم یکیه‌‌..بیشتر سمت شوهرم بودم تا مادرخودم...ادم جایی میره ک محبت میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از دور مهربونه و دل عمتو شکونده

نه اصلا کلا زن با خدایی هست و کارش به کسی نیست چون من باهاشون رفت و امد داشتم زیاد 

اصلا هم خدایه نکرده تو زندگی عمم با پسرش یبار دخالت نکرده  

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
عزیززم خدابیامرزه روحش شاد

خدا عزیزانتو واست نگه داره

مادرشوهر من اخلاقای خوب زیاد داشت. به زور واسم ترشی و مربا و رب و سس و همه چی درست میکرد میذاشت توی وسایلم که بیارم خونه. هربار میومد خونمون میگشت هرجا نامرتب یا کثیف بود یا اصلاحش میکرد یا تذکر میداد تمیز کنم.  هرشب یا دیگه حداکثر یه شب درمیون هم بهم زنگ میزد.

من هم باهاش راحت بودم خونشون که میرفتم خودم با جون و دل کار میکردم. 

هعی دنیا

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

فک کنم همین که پسرشو خوب تربیت کرده و با دست ادب تقدیمم کرده خوبه!

هر چی فک کردم خوبی دیگه ای یادم نیومد.البته آخر شبه و من مغزم یاری نمیکنه 

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

اون بد بود تو چطور خوبی مکردی وقتی ن با بچت حرف بزنه ن با خودت یکسره پشتت ب شوهر و پدر شوهر بگه و فق ...

چی بگم والا اخه من بعضیا رو دیدم ک عروس هم مقصر هست..ولی بقول شما شرایط هرکسی متفاوته