2777
2789
عنوان

مادرشوهرررررررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 41 پست
خداروشکر ایشالله سلامت باشه همیشه من که خودم چیزی ندیدم از مادر نامزدم بجز فوش و دخالت اما عمم مادر ...

ادم جونشم واس همچین مادر شوهر

میده

لطفا ی صلوات برای شادی روح پدرم😔
مثلا یادم نمیاد حتی به نوه ش محبت کرده باشه چه برسه به نگه داری و عوض کردن ،هیچی هیچی از حق نگذریم ت ...

🙃همون پسرش ک شوهر شماست اگ خوب باشه بازم خوبه که تونسته درست تربیت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا یادم نمیاد حتی به نوه ش محبت کرده باشه چه برسه به نگه داری و عوض کردن ،هیچی هیچی از حق نگذریم ت ...

من همون خوبیم نکرده چون زن پدر هست و مادر نامزدم فوت کرده اما متاسفانه نه براش زحمت کشیده نه زاییده اما همیشه هم دستور میده

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
خونشون دوره؟بنظر من خوب بودن باید دو طرفه باشه من خوبم ک اونم خوبه

اون بد بود تو چطور خوبی مکردی وقتی ن با بچت حرف بزنه ن با خودت یکسره پشتت ب شوهر و پدر شوهر بگه و فقط دنبال نقشه باش اونوقتم خوبی مکنی

لطفا ی صلوات برای شادی روح پدرم😔
خونشون دوره؟بنظر من خوب بودن باید دو طرفه باشه من خوبم ک اونم خوبه

نه با ماشین ده دیقه. همسرم هفته ای یه بار میاد خونه ما. من ماهی یه بار. روبوسیم نداریم به زور دست میده. خودشو خواهرشوهرمم منو به یه اسم دیگه صدا میزنن بعد میگن ببخشید اسمتو یادمون رفت. به این نتیجه رسیدم قبل از من پای یکی دیگه در میون بوده.

مادر شوهرم بهتر از مامانم     وقتی زایمان کردم 3 ماه   کار خونه    ...

چقدر خوب.. برای منم همینطور بخصوص دوران زایمان و بارداری چقدر هوامو داشت ک مامانم نداشت...یا دوران کرونا یادمه مریض شدم برام سوپ درست میکرد میوه و ..

چقدر خوب.. برای منم همینطور بخصوص دوران زایمان و بارداری چقدر هوامو داشت ک مامانم نداشت...یا دوران ک ...

خدا حفظشون کنه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم