2777
2789
عنوان

با دختر زال

6400 بازدید | 42 پست

کسی توآشناهاتون با دختر آلبینو (زال) مو و پوست سفید یا خیلی روشن  دارن) ازدواج کرده ؟ تو فامیلای نزدیکم با همچین خانومیچند وقته آشنا شدهو میخواد باهاش ازدواج کنه و خیلی هم دوسش داره دختره رو ولی خانواده پسره کاملا مخالفن فقط بخاطر این قضیه میخواستم نطر شما روهم بدونم اگه جای اینا بودید چی کار می کردین 

خودم بنظرم وقتی همو دوس دارن و اخلاقش خوبه و دختر خوبیه مشکلی نداره و خب اونم با بقیه فرق نداره و انسان هست و خدا آفریده 

خیلی بنظرم کیوته واسا مردا شاید یجوری باشه ولی دخترا خوشگلن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر زال داریم 

اگر مشکل فقط ظاهره با رنگ مو و لنز و ریمل حل میشه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
پسر زال داریم  اگر مشکل فقط ظاهره با رنگ مو و لنز و ریمل حل میشه

اتفاقاً ظاهرشونه که قشنگه

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

ی فامیل داریم

خواهر زنش ، دوتا بچه زال داشته ، طفلک سر دومین بچش سرزا رفت

خیلی نازن🌹❤️

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍