2777
2789

سلام لطفا هر راهکاری دارید بگید (بدون دعوا و جنگ و خونریزی) چجوری میتونم راضیش کنم برم سرکار؟ هی بهونه میاره و دو دله با چه روشی میتونم کاملا بدون اعصاب خوردی از این لحاظ تائیدیشو بگیرم؟

انگار فک میکنه خودش و درآمدش کافی نیس که میخوام برم سرکار یا مثلا محیط کاریم قراره جوش خوب نباشه و از اینجور نگرانی‌ها که میخوام بهش بفهمونم اصلا اینجوری نیست و فقط دوس دارم برم سرکار

هزارجور فکر میاد تو سرش که این چه دلیلی داره میخواد بره سرکار

لطفا خانوم های عاقل و بالغ و موفق راهنماییم کنند

سپاس

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

@دختر_گرانبها‍ 

@بانوآرتمیس‍ 

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری؟ کار خاصی مدنظرته؟

نه بچه ندارم فعلا به یکی سپردم ببینم کار مناسبی جور در میاد واسم

چه کاری مدنظرته دولتی یا ازاد

در حال حاضر به یه نفر سپردم مطابق با شرایط خودم کاری برام پیدا کنه الان مهم قبول کردم همسرمه

کو کار

حالا بر فرض کار حل شد چجوری راضیش کنم

@دختر_گرانبها‍ 

خب بهش صادقانه توضیح بده که چون دوست داری میخوای اینکارو انجام بدی و ایشون رو در جریان همکاران و محیط کار قرار بده و حتما یاداوری کن که بخاطر این نیست که از درامد الانتون راضی نیستی مثلا میتونی بگی منم دوست دارم توی هزینه های خونه کمک کنم تا بتونیم بیشتر پس انداز کنیم و مثلا یه خونه ای ماشینی چیزی بخریم 

@دختر_گرانبها‍ 

لطفا یه نفر دختر گرانبها و بانوآرتمیس رو تگ کنه 

کار آزاد که فقط بیگاری میکشن از آدم

حقوق کم میدن با ساعات بالا

کار دولتی خوبه یا اینکه خودت کاری راه بندازی

بعد اینقد بشین از خوبیای کار بگو

اولاش از خوبیای خودش بگو بعد از کار واینکه پیشرفت میکنی و حس خوبی بت دست میده از اینکه وقتت به بطالت نمیگذره

خب بهش صادقانه توضیح بده که چون دوست داری میخوای اینکارو انجام بدی و ایشون رو در جریان همکاران و محی ...

برا اینا میگه من تلاش می‌کنم اینارو حل کنیم و نیازی نیس کمک کنی میخوام یه چیزی بگم که دیگه نتونه بهونه تراشی کنه