2777
2789

نظرتون راجع به منطقه ی سلطان آباد چیه؟

من مقداری پول دارم و توی شهر بسختی خونه گیرم میاد 

اما تو سلطان آباد حداقل نوساز میشه بردارم .

خودمم نمیخوام برم داخلش فقط برا اجاره دادن میخوام بخرم .

بنظرتون طی چه مدتی این منطقه جزوی از خود شیراز میشه؟؟

((این خرید فقط جهت سرمایه گذاریه))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید استاتر خانمای شیرازی کسی قصرالدشت یا فخر آباد یا کوی زهرا هست؟ 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

قبلا ی همکار داشتم خونشون اونجا بود  ولی خب هر وقت میخواست بیاد سرکار ،  اذیت می‌شد بخاطر ...

عزیزم خود میانرود که گرونه .

اونایی که تو دیوار میزنن میانرود میبینی ارزونه قیمتش 

اونا توی منطقه ی کرونی یا کیان آباد و....هستن 

و چون جزوی از مناطق شیراز نیستن و جزو روستا حساب میشن تعیین محله رو نزدیک ترین محله به اونجا میزنن 

مثلا سلطان آباد و جرسقان و ...اینا میزنن شهرک گلها یا محراب 

کرونی و کیان آباد و...هم میزنن میانرود

اون قسمت اب نداره.قیمتش نسبت به منطقه اش زیاده.اگر بتونین برین کرونی بهتره.هنوز جای پیشرفت داره و قی ...

آب داره گاز نداره 

آخه اونجا شهریتش خیلی بیشتر از کرونی هس 

پراز کارگاه و نمایشگاه هس 

و مردم میگن زودتر جزوی از شیراز میشه 

بعد یه بنگاه دار گف به کرونی میگن پشت کوه☹☹☹☹

عزیزم خود میانرود که گرونه . اونایی که تو دیوار میزنن میانرود میبینی ارزونه قیمتش  اونا توی م ...

بین همه اینهایی که شما گفتین کرونی از همه بهتره.هم قیمتهاش خوبه هم محیطش.میتونین برین از نزدیک خودتون ببینین