2777
2789
عنوان

کوتاه بیام یا ادامه بدم؟

90 بازدید | 10 پست

شوهرم برای اربعین رفت کربلا 
قبل رفتنش دلخوری داشتیم ولی اصلا به روی خودش نیاورد و اونجا هم خیلی طبیعی زنگ می زد منم گوشی رو میدادم به بچه ها صحبت کنن

سر موضوع دلخوریم به خودم قول دادم وقتی اومد منم تنهایی برم سفر ولی خب حالا که اومده مریض شده دیگه نشد برم سفر 
ولی اصلا دلم نمی خواد بهش رسیدگی کنم. یک ماموریت قبول کردم که ده روز ۶صبح تا ۶ بعدازظهر خونه نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه توی این موقعیت ها استرس داشتم که نکنه ناراحت بشه و دعوا کنه ولی الآن دلم میخواد اعتراض کنه تا بشورم و بزارمش کنار 
فعلا که خودش تنهایی رفته پیش دکتر و داروهاش رو استفاده می کنه و هیچی نمی گه

کوتاه بیا عزیزم کوتاه بیا

این زندکی مگه میدون جنگه؟!

خودتو از چشم ننداز

رفته زیارت امام حسین

با دل صاف برگشته

شاید اصن اونجا تصمیم گرفته زندگی رو بهتر کنه

نزن تو ذوقش

تو الان تو فکر اینی که ادامه بدی دعوا رو؟!

از یه طرفم نزدیک شروع مدارسه و بچه ها خیلی کار دارند ولی به خاطر ساعت کاری زیادی که بیرون هستم خسته میام خونه و توان پیگیری کارای اونا رو ندارم
خلاصه توی آمپاس گیر کردم 

برای زائرای امام حسین خیلی احترام قائلم ولی اونقدر موقع رفتن بی محلی کرد که اصلا دلم باهاش صاف نمیشه 

اگه کوچکترین توجهی بهش بکنم از خدا می خواد و دیگه اصلا به روی خودش نمیاره که من رو ناراحت ول کرد و رفت سفر 

واقعا همچین زیارتی قبوله