بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی فقط باید به زور خودتو کنترل کنی ببین من الان انقدر عصبی بودم اومدم تاپیک تولد خودم رو زدم بعد قشنگیش این بود به نفر هم پست نذاشت در مورد حال بدم ببین من دیگه چه حالیم الان
مثل من باش نه رعایت حال دیگران رو میکنم نه برام مهمه بقیه چی میگن بهم کلا خونسردم و هرکاری میکنم برامم مهم نیست بقیه از کارام عصبی شن یا دلشون بشکنه گاهی هم عمدی میرم رو مخ بقیه که سرگرم شم. من خیلی خونسرد و بی احساسم فک کنم.
عزیزم من حتی اگه کسی رو ناراحت کنم (تازه غیر عمد) خودم میشینم گریه میکنم نمیتونم رعایت نکنم تو ذاتم ...
خیلی احساسی هستی منم به همون اندازه خیلی بی احساسم و ذاتم از بچگی بی احساس بوده و یه مطلب تو روانشناسی خوندم چندتا تست هم دادم که تیپ شخصیتیم آرومانتیک هست یعمی اصلا احساس ندارم یکی گوشه خیابونم در حال مرگ باشه من دلم نمیسوزه از شکستن دل ملت هم ابایی ندارم و خیلی گاها اینکارو میکنم. اصلا ذاتم احساس نداره ما نقطه مقابل همیم. ذاتت همینه دیگه عوض نمیشی منم از 2-3 سالگیم که با بچه های دیگه بازی میکردم همین بودم اگه بچه ای میخورد زمین یا کاریش میشد اصلا عین خیالمم نبود راهمو میکشیدم میرفتم
خوشبحالت منم میخوام مثل تو باشم واقعا دارم اذیت میشم بخدا بخداا خیلی سخته واقعا خوشبحالت
نمیتونی اینجوری باشی چون مادرزادیه برو تو گوگل سرچ کن کلمه آرومانتیک رو، واقعا مادرزادی هست. تازه جدیدا جز جامعه LGBT ما رو دارن حساب میکنن و تبدیل شده به LGBTQIA
نمیتونی اینجوری باشی چون مادرزادیه برو تو گوگل سرچ کن کلمه آرومانتیک رو، واقعا مادرزادی هست. تازه جد ...
میدونم نمیتونم مثل توو باشه احساسم ولی خب دلم میخواد چون واقعا از همه نظر دارم اذیت میشم فقط گاهیی که خیلی خیلی از کسی متنفر باشم میتونم نسبت بهش بی احساس بشم
باشه عزیزم میرم بعدا سرچ میکنم اما به حالم چه فایده😔