2777
2789
عنوان

نبود پول🥲🥲🥺چقد عذابم داد ۲سال

260 بازدید | 20 پست

بچه ها من ۲سالیه ازدواج کردم 

همسرم دانشجو هستش نمیتونس کار کنع شرایطشو نداشت الان دانشجوی دکترا هستن سال دومش 

منم ۲سالی یجوری گذروندم

نه تونستم لباس بخرم نه لوازم پوستی بچه هم فعلا نداریم و میدونم با این شرایطم نباید بیاریم مامانم هی بهم گیر میداد چرا لباس نمیخری چرا لوازم پوستی نمیخری منم نمبتونم واقعا ب همسرم بگم چون خودم با چشم باز ازدواج کردم مبدونستم  نمیتونه کار کنه درس داره و آینده خوبیم دارع

ولی مامانم همش بهم میگه منم روم نمیشد بگم پول نداریم میگف باباش اینا دارن پول از اونا میگبره تو هم درخواست کن منم دوست ندارم لباسی بپوشم که پول باباشه🥲🥲🥲ب نظرتون چیکار کنم ؟؟؟

یک آیه هست برای رزق و روزی خیلی خوبه.  آیه ۳ سوزه طلاق. هر روز ۴۰ مرتبه بخونش

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد اون فیلم «از یاد رفته» افتادم.ک زنه چقددد پا به پای شوهرش زحمت کشید دم نزد شوهرشو فرستاد پزشکی خوند.شوهره رف تهران درس خوند و گف دیگ کلاس زن و بچم با من نمیخونه.رف با یکی دیگ پشت سرشم نگا نکرد.

البته این فقط یه داستانه.آفرین بهت که هوای همسرتو داری⁦♥️⁩منم اگ ببینم همسرم پول نداره درخواستی نمیکنم که خجالت زده بشه البته زمانی این موضوع صدق میکنه که همسر آدم قدردان این تحمل کردنا و دم نزدنا و همراهی کردنا هم باشه.

حالا ک اینجوری شده باید هرروز همین سوره بخونم مرسی ک گفتی

اگر میخواهی همیشه دعات مستجاب بشه انسایت داشته باش. نماز شب خوبه.  صدقه خیلی‌ عالیه. حق الناس که نداری؟

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 
یاد اون فیلم «از یاد رفته» افتادم.ک زنه چقددد پا به پای شوهرش زحمت کشید دم نزد شوهرشو فرستاد پزشکی خ ...

امسال میخوام کار کنم ی کار آنلاینی راه بندازم خدا بهم کمک کنه