2777
2789

دکتر برای ۱ مهر ۷ هفته  نسخه نوشت گفت برو سونو قلب 

بهش گفتم زود نیست ؟ گفت خیلی استرس داری ( پر استرس ام ) نگران نباش بهم اعتماد کن 

تحت نظرش بودم واقعا هم تا اینجا ضرر نکردم 

فقط میترسم خیلی زود باشه صداشو نشنوم استرس بگیرم بدتر 

۱۶ مرداد پریودم بود 

الان با حساب برنامه لونا من ۴ هفته ۵ روزم 

یعنی وارد ۵ هفته شدم یا نه داخل  ۴ هفته ام ؟؟ این سوال اخریمو ج بدید ممنون میشم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

خب میگی چهارهفته وپنج روز

دو روز دیگه میشی پنج هفته

مبارکه

سالم بیاد بغلت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله داری پنج هفته تمام میشی 

اهان خب پس خودمم درست حدس زدم 

مرسی عزیزم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

عزیزم پنج هفته ای. به دکترت اعتماد کن. استرس برای جنین سمه. ممکنه خدای نکرده بهش آسیب بزنی با استرست. تازه اول راهی از الان استرس داشته باشی ۹ ماه رو میخوای چیکار کنی؟

ان شا الله خیر باشه در ضمن مبارکت باشه مادر شدنت

الان شما داخل هفته پنجم هستی ولی میگن ۴هفته هستی،هفته ای که کامل تمام میشه رو‌میگیم دقیقش همون ۴هفته ...

در مورد سونو قلب نظری نداری؟ زود نیست ؟ 

خب میگی چهارهفته وپنج روز دو روز دیگه میشی پنج هفته مبارکه سالم بیاد بغلت

یعنی دو روز دیگه ۵ هفته رو تموم میکنم 

عزیزم پنج هفته ای. به دکترت اعتماد کن. استرس برای جنین سمه. ممکنه خدای نکرده بهش آسیب بزنی با استرست ...

دقیقا  خیلی استرسی ام 

همش سرچ میکنم تجربه بقیه رو میخونم 

برای بعضیا تحربشچن بده روم تاثیر میداره میترسم 

الان چهار هفته و پنج روز هستی، بهت برای شش هفته و پنج روز وقت داده. اگه طبیعی حامله شذی یکم زوده برا ...

اره طبیعی 

عدد بتا ربطی نداره که سونو قلب  زودتر نشون بده ؟ 

چون بتام بالا بود 

من خودم گذاشتم هشت هفته کامل شدم بعد رفتم چون منم نگران بودم تشکیل نشده باشه استرس بگیرم.

منم گفتم بذارم یه هفته بعدش برم 

میترسم دکتره دعوا نکنه😅😅😅