2777
2789

۷ ماهه اقدامم

این ماه به شدت نفخ و اسهال گرفتم

اول فکر کردم مسمومیت غذایی ولی بعد از ۴روز هنوز ادامه داره...

گفتم شاید ویروسه ولی هیچ علائم دیگه‌ای ندارم

امروز بی بی زدم درجا هاله صورتی انداخت ولی زیاد امیدوار نیستم چون قبلا هم با بی بی چک هاله دار پریود شدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم دیگه ای نداری؟ 

حس میکنم دمای بدنم یکم بالاست

نوک سینه‌هام هم یکم حساس شده ولی خب ممکنه بازم علائم پریودی باشه، نه؟

کلا ناامید شدم از هاله بی بی چک هرچند درجا انداخت

خب از بده خیالت راحت شه من ۹روزه از موعد گذشته

آخه الان زود نیست واسه آزمایش دادن؟

من پریودم همیشه منظم بود ماه قبل بی دلیل یک هفته تاخیر داشتم آز دادم منفی شد خیلی حالمون گرفته شد...

شما بارداری؟ تست دادی؟

حس میکنم دمای بدنم یکم بالاست نوک سینه‌هام هم یکم حساس شده ولی خب ممکنه بازم علائم پریودی باشه، نه؟ ...

منم ابن دفعه علایم پریودی ندارم همیشه سینه هاو وحشتناک درد میگرفت ولی الان باید فردا پریود شم یه ذره هم درد ندارم در عوضش تخمدونم یه کوچولو تیر میکشه 

حس میکنم دمای بدنم یکم بالاست نوک سینه‌هام هم یکم حساس شده ولی خب ممکنه بازم علائم پریودی باشه، نه؟ ...

اینایی که نوشتی هم علایم پریودیه هم بارداری... یه روز دیگه دوباره بی بی چک بزار 

والا ب این بی بی دل خوش نکن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
منم ابن دفعه علایم پریودی ندارم همیشه سینه هاو وحشتناک درد میگرفت ولی الان باید فردا پریود شم یه ذره ...

پهلوی راستم هم درد میکنه

نه شدید ولی از بعد از اقدام اینجوریم یکم انگار گرفته

بی بی نزدی؟ آخه علائم معلوم نمی‌کنه واقعا

خب فردا موعدته حتما نشون میده

اینایی که نوشتی هم علایم پریودیه هم بارداری... یه روز دیگه دوباره بی بی چک بزار 

آره میدونم درسته

حالا یه چند روزی صبرمیکنم دوباره بی بی میزنم

آخه آخر هفته میخواستم برم سفر راه دور، اگر باردار باشم اشکالی نداره؟

پهلوی راستم هم درد میکنه نه شدید ولی از بعد از اقدام اینجوریم یکم انگار گرفته بی بی نزدی؟ آخه علائ ...

میخوام صبر کنم یهو بی بی منفی میشه بیشتر تو ذوقم میخوره یه روز دیگه وقت دارم تا فردا صبر میکنم 

نفخو اسهال ویروسه افتاده تو مردم هنوزم خیلی زوده ۹ روز به موعد.. دل خوش نکن صبر کن تاخیر داشتی بزن

واقعا؟؟؟ این ویروس علائم دیگه‌ای هم داره؟ آخه من اصلا جایی نرفتم بعد شوهرم مثل من نیست، ممکنه آخه؟

یعنی جایی نرفتم اصلا از خونه بیرون نرفتم هااا

آره میدونم زوده ولی یه حسی داشتم