2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه برنمیگردن 💔🙂  من خودم هرکار کردم نشد

خدایاااا😭😭😭

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
فیلترشکنم ندارم آخه برم گوگل پلی😭

آخی 🤣پس بده نمکی ببرتش 

ولی خب از نت دان کن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

برنامه فایل ریکاوری رو از گوگل پلی دانلود کن بر می‌گرده گوشی منم اینطوری شد عکساش همه حذف شده بود در ...

امیدکارم واسه فیلم و اهنگم جواب بده

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
هرموقع پروفایلت و میبینم روحم شاد میشه😂

موجبات خنده و شادیتو فراهم میکنم پس🌚🤌

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

آخی 🤣پس بده نمکی ببرتش  ولی خب از نت دان کن

اکثرا جواب نمیدن فیلترشکنای نتی

....تازه یکوچولو صدامو بردم بالا و سریع اوردم پایین الان به حساب اون با من‌قهرهههه...دارم منفجر میشم اگه خواهر یا برادرم بود خوب میدونستم چجوری به حسابش برسم حیف این بچه مردمه حیففففف

گالریت سطل آشغال نداره؟

از اونجاهم پاک شده😭

اکثرا جواب نمیدن فیلترشکنای نتی ....تازه یکوچولو صدامو بردم بالا و سریع اوردم پایین الان به حساب او ...

برنامه ریکاوری رو میگم دختر 🙄