2777
2789
عنوان

بعضی از مغازه دارا چقدحروم خورن

242 بازدید | 17 پست

امروز رفته بودم خرید .من چای خورم و همیشه یه مارک چای میخرم چند جا رفتم نداشت یه جا رفتم یه فروشگاه خیلی بزرگ بود خلاصه برام چای رو اورد گفت میشه ۲۵۰ قیمت جلد رو نگا کردم زده بود ۱۴۰گفتم چطور حساب کردی .میگفت قیمت قدیم😐گفتم خب ک چی قیمت قدیم میخای با نرخ جدید بفروشی .خلاصه همون ۱۴۰چای رو برداشتم ک ببرم دیدم درش چسب خورده همونجا بازش کردم دیدم چقدد از چای رو خالی کرده 🤦‍♀️گفتم همین الان پول و بزن به کارتم هیچ از خدا نمیترسی حالا دست و پاشو گم کرده بود گفتم زنگ میزنم بیان در مغازتو تخته کنن تا دفعه دیگ از این کارا نکنی چندین نفر هم تو مغازه بودن اومده بودن خرید کنن همه وسایل گذاشتن سر جاش رفتن بیرون .حالا اومده بود از من معذرت خواهی میکرد 😐بهش گفتم چرا از من معذرت میخای یه جای صد برابر این پولا رو پس میدی شک نکن .همون تایمی ک من داشتم خرید میکردم یه خانمی بود معلوم بود بی سواد و فقر از سر و صورتش میباررریدبخدا قسم .به اونم یه چای فروخت قبل اینکه من قیمتو ببینم فقط چهره اون زنه از جلو چشمم نمیره چقدر هم اصرار کرد ک بهم تخفیف بده و نداد حروم خور خاک بر سر.مردم ما خودشون به خودشون هم رحم نمیکنن انگار ک انصاف خیلی وقته ک مرده 

چقد باهات حال کردم اسی

دمت گرم

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی ازماست ک برماست 

خودمون ب خودمون رحم‌نمیکنیم توقع داریم خدا جای بخشش برامون بذاره

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

مردم هم بی رحم شدن

بعد میگن چرا اینه چرا اونه

خب یکم خودمون نسبت بهم انصاف داشته باشیم بد نیست

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

دقیقا

خدا لعنتشون کنه اینجور حروم خورا رو 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم