2777
2789

قرص اورژانسی خوردم ولی ۱۸روز بعدش بیبی چک مثبت شد و آزمایش بتام هم آزمایشگاه گفت مثبته ولی پیش دکتر که بردم گفت مشکوکی هفته دیگه  آزمایش بده  دو روز بعدش یهو افتادم به خون ریزی با لخته های خیلی بزرگ و عجیب خیلی زیاد بود ،درد وحشتناک زیر دلم که به ناله کردن افتادم ،همچنان چند روزه خون ریزی زیادی دارم ،تا حالا اینطوری هیچ وقت نشدم ، اصلا باردار بودم که امکان داره سقط شده باشه یا کلا باردار نبودم؟چطوری باید بفهمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی امکان داره بخاطر قرص اورژانسی  باشه؟

نه احتمالا پوچ بوده کیفیت تخمک و اسپرم پایین بوده

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
خب راهی هست که بفهمم چی شده الان برم دکتر می‌تونه متوجه بشه؟ازمایشی چیزی هست؟ماه قبل سونو کل شکم داد ...

والا اطلاعی ندارم عزیزم

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

خب راهی هست که بفهمم چی شده الان برم دکتر می‌تونه متوجه بشه؟ازمایشی چیزی هست؟ماه قبل سونو کل شکم داد ...

عزیزم سونوگرافی بدی مشخص میشه ساک حاملگی تشکیل شده یا نه ، من مشکوک بودم قبلا سونو دادم چون منم خونریزی شدید داشتم ولی گفتن نه اصلا باردار نبودی چون ساک حاملگی تشکیل نشده توی سونو دیده نمیشه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️