2777
2789
عنوان

چرا جواب نمیدید خوب مهمه اخه😭

264 بازدید | 30 پست

بچه ها من نمیدونم عفونت دارم یا نه فقط خارش داشتم با یکم ترشح سفید شیری ابکی  خیلیی کم یکی دوبار عنبر نسا دود دارم دو بارم جوش شیرین .... حس میکنم از دستمال کاغذیی هر بار ک میکشم به خودم یجوری میشم و خارش میگیرم ممکن از دستمال کاغذی باشع؟؟؟و عفونت نداشته باشم؟ پس چرا خارش دارم زیادیم خیس میشم .؟ لطفا راهنمایی کنید تو اقدامم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دستمال توالت ضربه ای خودتو خشک کن نکش روش..دستمال برند خوب هم مصرف کن. هر چند اگه ترشح و خارش داری به احتمال زیاد عفونته و ربطی به دستمال نداره

رسم شرف است ایستاده مردن🖤✌🏻

باید بری دکتر عزیزم کسی نمیتونه راهنمایی کنه که دکترن مگه 

هرکس تجربه شخصی خودش رو ممکنه بگه ک اونم به درد شما نمیخوره بدن با بدن فرق داره

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

یه پارچه نخی بخر اندازه یه متر اینا باهاش دستمال های کوچیک درست کن اندازه دستمال توالت و بذار داخل پلاستیک یا باکسی چیزی بذارش داخل کابینت دستشویی و همیشه با اون دستمالا خودت خشک کن و بعدشم بشورشون و تو آفتاب پهن کن و اتو کن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

منم به دستمال کاغذی حساسیت دارم با اینکه هیچ عفونتی ندارم اما بازم خارش میگیرم از وقتی دستمال پارچه ای استفاده میکنم خیلی خوبم 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️