2777
2789
عنوان

من دیگه نمیتونم ازدواج کنم

269 بازدید | 11 پست

هعی خدا بزرگیتو شکر

بعد زندگی سختی ک داشتم

و شکست عشقی های پی در پی که اصلی ترینش ۷سال و نیمه گذشته ازش و هنوز داغش روی دلمه

و هزاران خیانتی ک دیده شده و شنیده شده از طرف زن ها و مردا

من دیگه نمیتونم عاشق بشم و به کسی برای ازدواج اعتماد کنم

چه بسا اخلاقای عالی و چهره های ساده بهم حرفایی زدن که از درون شیطانیشون باخبرشدم

مطمئنم اکثر مردا خیانت میکنن حتی اونی که بهش نمیاد

شانس منم که افتضاح بوده از زمان های قدیم

از طرفی انقدر سختی کشیدم توی زندگیم که تحمل سختی بزرگ کردن بچه رو در اینده ندارم

و قطعا شرایط من توی مجردی و خونمون افتضاح ترینه

حتی ازاین سبک ادماهم نیستم ک بگم فلانی پولداره پس ازدواج کنم باهاش بی عشق چون نمیتونم بدون دوس داشتن به کسی محبت کنم یا دستشو بگیرم ‌و...

از یه طرف با بی پولی هم نمیسازم

خیلی کمال گرام

دیگه حتی نمیتونم سختی بیشتر بکشم که با درس خوندنم ب جایی برسم

فقط بلید تااخر عمر زندگیمو مثل یه مرده متحرک پیش ببرم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این مردها دل نبندید همشون میرن ازدواج هم نکن آرامش داری خیلیم کار خوبی میکنی

گفتم ک عزیزم شرایط خونمون افتضاح ترینه توش ارامش ندارم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
چند سالته؟

۲۴

برو زبان یاد بگیر یا سرکار بتونی خونه مجردی بگیری انشالله

این چیزا سختی کشیدن میخواد

من روحم دیگه توانایی هیچ کاریو نداره خیلی سختی کشیدم همه جوره حتی درسی

وخی عامو

یعنی چی

این چیزا سختی کشیدن میخواد من روحم دیگه توانایی هیچ کاریو نداره خیلی سختی کشیدم همه جوره حتی درسی

من از تو بیشتر کشیدم باید ببازی خودتو؟این درد ها اگه قویت نکنه که سه هیچ باختی