2777
2789
عنوان

داییم گفت باید ی تابلو بزنم سر در خونتون که اینجا بیوه خونست

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 81 پست
بشین و تماشا کن  یه روزی چنان تاوان این کار و حرفشونو پس بدن که حیرت کنی  فقط صبور باش ، ...

زن داییم همینطوری بود و هست  ک دخترشم ب خودش رفته، کو تاوان داد؟ 

پسر دایی دیگم 25سالش بود سرطان گرف فوت کرد 2سال پیش

مادر عروسمون ب خانواده اون داییم گفته بود شما اگر ادمای خوبی باشین جووناتون نمیمیرن

ملت فامیل دارن ماام فامیل داریم  بد کسی رو نمی‌خوام ولی خدا ظلم هارو میبینه و به همون شکل سر خو ...

خداخودش شاهده سرمون تو لاک خودمونه  ب احدی کار نداریم

اما هر چی مصیبته سرما میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هیچ رفتو آمدی ب خونه داداشم نداریم ب هیچ عنوان اما زن داداشم دست بردار نیس داداشم از سال96 خونه ...

عزیزم دایی شما ظاهراً حتی سواد کلامی نداره بهش بگید بیوه به شوهر مرده میگن نه کسی که جدا شده و بگید تویی که تفاوت کلمات و حتی نمیدونی پس نظر نده خواهشاً ...... 

زن داییم همینطوری بود و هست  ک دخترشم ب خودش رفته، کو تاوان داد؟  پسر دایی دیگم 25سالش بو ...

صبر خدا زیاده 

من به چشمم دیدم نیش و کنایه هایی ناحق چطور دامنگیر طرف میشه وتو همون موقعیت قرارش میده

خب وقتی میاد تحویلش نگیرین ، رفتار مادرت باهاش خوبه بخدا من اگه بودم تف هم تو روش نمینداختم

ن اوایل ازدواج چون نمیشناختیمش اره باهاش خوب بودیم، کم کم ک خودشو نشون داد کسی دیگه محل نمیداد بهش 

اون دست بر نمیداره اصلا و ابدا

مشخص نیست که زن داداشت چی گفته که داییت این حرف رو زده 

همیشه با خودم میگفتم عروس ها همیشه مظلوم و تو سری خور هستن ولی الان نظرم عوض شده 

همیشه مامانم میگه خدا نکنه زن ،زن خوبی نباشه همه چیز درست زن خونه هست 

بی خیال باش 

درسته سخته ولی خدا میبینه و جواب این کارشون رو خدا بهش میده 

نگران نباش دنیا برا همه داره 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

چطور از عاقبت حرفاشون نمی‌ترسن

من یک زن دایی داشتم همش پشت همه حرف میزد

ک دختر فلانی دیر  شوهر کرد پسر فلانی طلاق داد و با ذوق و لذت از شکست‌های بقیه حرف میزد

الان هم دخترش هم پسرش با دو سه تا بچه به بدترین شکل طلاق گرفتن 

خسارت مالی زیادی خورد بهشون سر همین دو تا طلاق

و دیگه دهن گشادش بسته شده 

بله اینجوریاس

زمین گرده

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

کی بود می‌گفت ایران درست میشه

نصف جمعیت ایران هنوز درک درستی از خانومی که طلاق گرفته یا همسرش فوت شده ندارن.

هر حرف مفتی که از دهنشون در میاد میگن اما قطعا کارماشو پس میدن

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  
اسی در چه حد  زدیش؟

اونقد زیاد نبود، در حد مو کشیدن بود

اما خوده عروسمون رو سر مامانم کارد کشید

روز بعدشم ک باباش اومد اون کارد کشید

پدرو دختر حمله کردن سمت من ک منو بزنن منم فرارکردم 

دردشون ازینه ک چرا دخترشو زدم، نمیگن ک دختر ما با ابروی اینا بازی کرده

مادرش تو کوچمون داد میزد سرصبح های مردم اینا اینجورین اونجورین