2777
2789

سوال:سوال:ظهر با شوهرم بحثمون شد مادرشوهرم اینا از طبقه پایین شنیدن تو دعوامون اسم خانوادشو آورد گفت حسادت میکنی منم گفتم اونا کی احترامتو داشتن ک انقد الکی طرفدارشون هستی ،اوف حالا پشیمونم از حرفایی ک زدم و اونا شنیدن بعد از رفتن شوهرم صدای مادرشوهرمو از حیاط شنیدم ک داشت میگفت دختره ی فلان شده فلان میگفت بعدم یدفعه قبلنا من بهشون گفته بودم اون شب شام شوهرم تخم مرغ خورد ک ای کاش نگفته بودم الان مادرشوهرم میگفت شبا بهش بجا شام تخم مرغ میده بعدم اینجا هار شده😐منم 6ماهه باردار ،بخدا تا عصری ب زور 2لقمه غذا خوردم انقد حالم بده خدامیدونه،حالا موندم رفتم طبقه پایین دیدمشون چی بگم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا از بحثتون.مگه هرشب باید غدای آنچنانی پخت!جزئیات زندگیتون رو به خانواده نگین.در مورد بحثتون هم تو دعوا به خانواده هم کار نداشته باشین.بعدشم وقتی خانواده مطلع میشن فقط اوضاع بدتر میشه چون هرکی طرف بچه خودشو میگیره.زندگی با خانواده همسر هم بشدت اشتباست.با همسرت صحبت کن تو بارداری این حساس شدن طبیعیه بیشتر درکت کنه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
فعلا نرو،چرا تو بحثهای زن و شوهری اسم خانواده ها  رو میارید

اوف شوهرم شروع کرد میدونم اشتباهه 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
جدا از بحثتون.مگه هرشب باید غدای آنچنانی پخت!جزئیات زندگیتون رو به خانواده نگین.در مورد بحثتون هم تو ...

خیلی حالم بده اینا خود ب خودی هم ی خط درمیون بامن قهرن حالا ک حرف زدم ک دیگه هیچ

چرا بری پایین بشین توخونت,اگه بارداری چرا دعوا میکنی

همسرم شروع کرد من دندونم درد میکرد دراز کشیده بودم اومد براناهار تا بلند شم زورش گرفت ک چرا تا من میام همه چی اماده نیس شروع کرد ب دعوا 

خیلی حالم بده اینا خود ب خودی هم ی خط درمیون بامن قهرن حالا ک حرف زدم ک دیگه هیچ

اهمیت نده.اول فکر خودتو بچت باش.اگه همسرتم بحث میکنه تو سکوت کن بزار تموم یشه.آرامشت رو حففط کن.کلا زیاد نرو اونجا خونه خودت باش.دعوای زن و شوهریه دیگه اوناهم نباید آتیش بیار معرکه بشن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم