2777
2789
عنوان

ب نظرتون بمونم یا راهمو بکشمو برم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 19 پست
دقیقن بخاطر همین چیزاس هر چقدم دوسش داشته باشمو اعتماد داشته باشم باز تهش میترسم از همین چیزا & ...

اره مخصوصاا ازدواج ک میکنی تازه میفمهی خانواده چیه چون بدون خانواده ادم هیچی نیست مثلا اگ بدونن پدرت پشتتو خالی کرده ممکنه اذیتت کنه خرفاشون 

اره مخصوصاا ازدواج ک میکنی تازه میفمهی خانواده چیه چون بدون خانواده ادم هیچی نیست مثلا اگ بدونن پدرت ...

😭میفهمم اونقدری دوسشون دارم‌ک نمیتونم بیخیالشچن بشم از طرفی هم‌نمیتونم از کسی ک عاشقشم بگذرم خیلی دو راهیه بدیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نارضایتی خانواده نمی ارزه اینجوری ازدواج کردن هرچند خانواده خوبم نباشن ،اگه میدونی هیج جوره راضی ...

😔خیلی سخته چن باری خاسم بیخیال نامزدم بشم حتی تو دوران رل هم جدا شدم بخاطر همین موضوع ولی تهش ی جوری باز بهم وصل شدیم 

😔خیلی سخته چن باری خاسم بیخیال نامزدم بشم حتی تو دوران رل هم جدا شدم بخاطر همین موضوع ولی تهش ی جور ...

ایشالا هرچی که به صلاحته همون بشه از یه بزرگتری فامیلی چیزی کمک بگیر با خانواده صحبت کنه مشورت کن حتما .

ایشالا هرچی که به صلاحته همون بشه از یه بزرگتری فامیلی چیزی کمک بگیر با خانواده صحبت کنه مشورت کن حت ...

فامیلامون همشون از مامان من میترسنو فرارین اگ اونا بخان حرفی بزنن بدتر با خوده اونا هم دعوا میکنن