2777
2789

اصلا کار نمیکنه کلا اکثر روز ها بچه هام فقط یه وعده میخورن

بعد که بهش میگن ما گرسنمونه میگه دارین نقش بازی میکنین

هر دیقه غر میزنه

من رو تمیز بودن خونه حساسم ولی اون فقط کثیف کاری میکنه

بعد به من میگه شلخته

اصلا مسئولیت پذیر نیست مثلا یخچالمون چند ماه خراب درستش نمیکنه یا لباسشوییم خراب درست نیمکنه

همیشه غر میزنه حتی جرات ندارم سلام کنم شوهر خواهرام

اگ بفهمه اونا خونه بابام بودن من رفتم انقد فحش ناموسی بهم میده و کتکم میزنه

تو خونه جلو بچه هام حرمت نگه نمیداره همش میگه تو کثیفی و از این حرفا

اصلا یادم‌نمیاد اخرین بار ۷ سال یا ۸ سال پیش بود مانتو خریدم

مجبورم لباس خونگی میپوشم چادر میزنم‌میرم جایی 

نمیتونم طلاق بگیرم چون اصلا شرایطش رو ندارم

نمیدونم چیکار کنم

منی که اونقدر تیپ و قیافه داشتم

شدم مثه پیرزنا انقد شکسته و زشت شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خونوادت پناهت نیستن؟واسه این طلاق نمیگیری؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
من بودم میرفتم خونه بابام برنمیگشتم کلا ، نه به خاطر قهر ، به خاطر این بیحرمتیا ، البته نمیدونم شاید ...

دلم‌میخواد برم

ولی بچه هام افسرده و داغون‌میشن

تحمل خونه بابام برام سخته

چون خودشکن انقد مشکل دارن بدتر داغون میشم

بله

عذر میخوام ولی دولت احتمالا حمایت کنه هر شرایطی بهتر از الانته تا میتونی پس انداز کن شده ریز ریز وسایل خونه رو بفروش بچه هاتو بزن زیر بغلت و فرار کن از اون شرایط و خونه زندگی اگه اینم نمیتونی سعی کن مدارا کنی شاید اونم درست شد خدا بزرگه برای درد و دلم ک ما هستیم تو تنها نیستی کمکی خواستی من تهرانم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
عذر میخوام ولی دولت احتمالا حمایت کنه هر شرایطی بهتر از الانته تا میتونی پس انداز کن شده ریز ریز وسا ...

مرسی از همدردیت عزیزدلم

تو فکرشم کاری جور کنم پس انداز کنم تا بچه هام یزرگتر شدن از این زندگی برم

حداقل یه خونه داشته باشم دیگ راحتم

فقط برام دعا کن انشالله کار جور کنم

مرسی از همدردیت عزیزدلم تو فکرشم کاری جور کنم پس انداز کنم تا بچه هام یزرگتر شدن از این زندگی برم ...

انشالله همه چی درست میشه 🌹🌹🌹