2777
2789
عنوان

کسی گربه ی خونگی داره؟؟

80 بازدید | 9 پست

دو روزه یه گربه ی تقریبا دو ماهه اومده توی حیاط خونه و اصلا نمیره هیچ گربه ای هم دنبالش نیومده تو این مدت

منم براش یکم غذا بردم ولی تصمیم گرفتم که نگهش دارم پیش خودم

فردا میخواستم ببرمش پیش دامپزشک ولی از هزینه هاش خبری ندارم

اگه کسی گربه داشته میشه بگید واکسن ها و چکاب اولیه ش چقدر هزینه داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بجز خرج واکسن و اینا خرجای دیگه هم داره..اگه از پس هزینه بر نمیای و میدونی تا آخر نمیتونی نگهش داری پس دستیش نکن و فقط هر روز آب و غذا بهش بده تا بزرگ بشه بزار تو حیاطتون زندگی کنه

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

خیلی گرون درمیاد برات. تازه تربیتم نمیشه. ما تین اشتباه رو کردیم، شما نکن. تو همون حیاط بهش عذا بده و بذار بره و لیاد ولی تو خونه نیارش. پرده و مبل سالم برات نمی ذاره.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
برای ما فرش سالم نزاشته😂

آره مال منم گلیمم رو داغون کرد. من که دست آخر بردمش و تو یه پارک رهاش کردم. اصلا بساز نبود. تربیتم نمیشد. به هر حال ذاتش وحشی بود نه خونگی.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
وای توروخدا؟ اینقدر واکسن هاش گرونه؟

اره عزیزم اولش گرون میشه عقیم کردنم ک برای سلامتیشون لازمه فکر کنم سه تومن شده من به شوخی میگم دامپزشکا به حیوونا هیچ علاقه ای ندارن که خیریه بزنن براشون  اما بعدا هر ماه پونصد 

یک عدد چپی 

خیلی گرون درمیاد برات. تازه تربیتم نمیشه. ما تین اشتباه رو کردیم، شما نکن. تو همون حیاط بهش عذا بده ...

تو حیاط هم زیاد مناسب نیست

سالی دو جین توله میارن کثیف کاری دارن

بیرون خونه گاهی غذا بده بهتره اینجوری دستی هم نمیشن در قبالش مسیولیت هم نداره