سلام بچه ها من مشهد پیش دکتر میمنه تقریبا ۶ روزه عمل کردم هیچ استرس و ترسی نداشتم و قبل عمل با دکترم حرف زدم و گفتم چه مدلی دوست دارم و اصلا برای بیهوشی استرس نداشتم و نمیترسیدم نفهمیدم کی بیهوش شدم ساعت ۳ و نیم رفتم اتاق عمل و ۷ و نیم از ریکاوری بردن منو بخش خیلی هم خوب بودم نه ورمی نه کبودی فقط بینی هام تامپون داشت و نمیشد از دهان نفس بکشم یکم که دراز کشیدم بعد از دو ساعت چای شیرین کم رنگ خوردم و منو همسرم و دخترعموم بردن داخل راهرو که ببینند حالم خوبه یا نه که یهو حالم بد شد و گلی خون بالا آوردم که خیلی حالم رو بهتر کرد و ساعت ۱۰ مرخص شدم که رفتم پیش دکتر تامپون هام رو برداشت چون قبلش بهشون گفته بودم استرس تامپون دارم و قبل ترخیصم درش بیارن و اومدم خونه البته دو بار دیگه هم تو راه خون بالا آوردم و روز بعد ورم چشمهام شروع شد تا روز سوم به اوج رسید یعنی اینقدر شدید بود که چشام یه ریزه شده بود و به مرور از روز به بعد هی کمتر شد از روز اول هم سرم سه بار در روز برای شستشو و قطره تا روز سوم استفاده کردم
مشکلی که دارم بینم کلا گرفته هست و از دهان نفس میکشم و حتی موقع خواب خر خر زیاد میکنم الان هم دوروزه سوزش هم بهش اضافه شده نمیدونم چیکار کنم کسی عمل بینی اینطوری داشته کمک کنه ؟؟