2777
2789

سلام بچه ها من مشهد پیش دکتر میمنه تقریبا ۶ روزه عمل کردم هیچ استرس و ترسی نداشتم و قبل عمل با دکترم حرف زدم و گفتم چه مدلی دوست دارم و اصلا برای بیهوشی استرس نداشتم و نمی‌ترسیدم نفهمیدم کی بیهوش شدم ساعت ۳ و نیم رفتم اتاق عمل و ۷ و نیم از ریکاوری بردن منو بخش خیلی هم خوب بودم نه ورمی نه کبودی فقط بینی هام تامپون داشت و نمیشد از دهان نفس بکشم یکم که دراز کشیدم بعد از دو ساعت چای شیرین کم رنگ خوردم و منو همسرم و دخترعموم بردن داخل راهرو که ببینند حالم خوبه یا نه که یهو حالم بد شد و گلی خون بالا آوردم که خیلی حالم رو بهتر کرد و ساعت ۱۰ مرخص شدم که رفتم پیش دکتر تامپون هام رو برداشت چون قبلش بهشون گفته بودم استرس تامپون دارم و قبل ترخیصم درش بیارن و اومدم خونه البته دو بار دیگه هم تو راه خون بالا آوردم و روز  بعد ورم چشمهام شروع شد تا روز سوم به اوج رسید یعنی اینقدر شدید بود که چشام یه ریزه شده بود و به مرور از روز به بعد هی کمتر شد  از روز اول هم سرم سه بار در روز برای شستشو و قطره تا روز سوم استفاده کردم 

مشکلی که دارم بینم کلا گرفته هست و از دهان نفس میکشم و حتی موقع خواب خر خر زیاد میکنم الان هم دوروزه سوزش هم بهش اضافه شده نمی‌دونم چیکار کنم کسی عمل بینی اینطوری داشته کمک کنه ؟؟

شاید این بهار درخت آرزوهایمان جوانه زد🌿☁️): ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه هرچی گفتی نگراننباش

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

درضمن من انحراف شدید و بینی استخوانی داشتم که همه دکترها حتی می‌کنه گفت تا ۸ ماه بهت نظر نمی‌دم که عمل دوم احتیاج پیدا می‌کنی یا نه چون عمل خیلی پیچیده ای داری

به دکترت بگو من این مشکلاتو نداشتم

خوض به حالتون دخترعموم هم نداشت و پیش دکتر صادقی عمل کرده بود 

بله البته من تامپون داشتم

من ندارم ولی اتل دارم با این حال خوب نفس نمی‌کشم از بینی آنقدر که موقع خواب زبونم چوب خشک میشه بیدار میشم 

برای رفع سوزشش کاری نیست انجام بدم ؟

نه فقط استامینوفون بخور داروها سروقت بخور خوب میشی چندروزه 

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
برای رفع سوزشش کاری نیست انجام بدم ؟

اون یعنی اینکه بینی تو کوچیک کرده سوزش گرفته خوشحال باش

نه فقط استامینوفون بخور داروها سروقت بخور خوب میشی چندروزه 

ممنون استامینوفن خوردم روز یکشنبه عمل کردم