2777
2789
عنوان

اولین بار ک اومدین نینی سایت چ تاپیکی دیدین و چ حسی داشتین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 75 پست
اینو یادمه که یه سوالی داشتم پرسیدمش یکی از  تاپیکای نی نی سایت رو اورد😆

اره اکثرا اینجوری اشنا شدیم😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
منم قبلا یادمه اوپرا خانوم خیلی بودن حتی عکسشونم دیدم الان نیستن دیگ؟😅

چرا هستن من توی اون پستم تگشون کردم...

اسم کاربری‌شون خربوریدانه

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه خانمی بود که میگفت شوهرش زن دوم گرفته و رفته با زن دومش بعد عکس کبودی زیر چشمشو گذاشته بود که میگ ...

عههه😅😅اینو نبودم درجریانش

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
عه پس بازم اشتباه گرفتم ببخشید😂😂🤦🏻‍♀️اینهمه مدت فک میکردم شما بودی

🤣🤣

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

برام سوال شد. چرا خوذشون ذخیره نمیکنن؟ 

خیلیا بلدنبودن یا حوصله نداشتن بعد برن از ذخیره ها نگاه کنن میخواستن یسره از اعلانها روانه شن ب تاپیک

چرا هستن من توی اون پستم تگشون کردم... اسم کاربری‌شون خربوریدانه

عععع نمیدونستم ایشون همون اوپرا هستن

عجببب حالافهمیدم منشا یسری تاپیکا کجاست🤣

بعد یسری ها گفتن خب چه عجله ایه یسری ها هم ازم دفاع کرون گفتن خب استرس داره لباسش پس بده😂

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  
بعد یسری ها گفتن خب چه عجله ایه یسری ها هم ازم دفاع کرون گفتن خب استرس داره لباسش پس بده😂

اخی😂😂😂🤦🏻‍♀️تاپیک سرکاری کنجکاویای ی نوجوون

برام سوال شد. چرا خوذشون ذخیره نمیکنن؟ 

ذخیره چطوره؟ من بلد نیستم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
زیر هر پستی یه قلبه یه فلشه یدونه هم شکل مربعه ولی پایینش شکله هشته. اون ذخیرس. 

مرسی عزیزم❤🌹🍃

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
😅😅 عههه من کاربری شماروهم یادمه وقتی خاموش بودم پست ازتون زیاد میدیدم

من بعد ۱۴۰۰ فعال شدم وگرنه خواننده بودم اکثرا😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

تاپیک اوپرا رو خوندم @خربوریدان   😁 بعد رفتم دیدم چقد تاپیکاشون مفیده...مخصوصا اون تاپیک ک ...

ای جانم من شرمنده لطف شما هستم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من بعد ۱۴۰۰ فعال شدم وگرنه خواننده بودم اکثرا😂

یادم نیس کی بود همون تایما بود احتمالا😂چون منم از۱۴۰۰عضو شدم قبلش خاموش بودم