2777
2789
عنوان

من، یار، مادر، و یک دنیا فاصله

419 بازدید | 19 پست

یارم، الکس، از بیخ خارجیه، فرانسوی-ایسلندی.

همکلاسیمه، همسنیم و باهاش حالم خوبه. بلحاظ مکانی، کیلومترها از مادرم و از وطن دورم... بیش از ۴ سال... بعد از جدایی از همسرم و آغاز برگ جدید و متفاوتی در زندگی من، تنها و در قالب دختری مستقل و مجرد در شهری بزرگ و پرهیاهو زندگی میکنم، بعد از فوت پدرم تمام تلاشم این بوده که مادرم بدونه که من شادم، که نیازی نیست نگرانم باشه، که حالم خوبه. و فکر کردم با وجود تفاوت دیدگاه کهکشانیم با مادر، در این سالها به این بلوغ و پختگی رسیده رابطمون که بتونیم از شادی هم شاد بشیم و با سبک زندگی هم کنار بیایم. اشتباه میکردم! وقتی با ذوقی خوش‌بینانه از رابطه جدیدم بهش گفتم دیگر برنتابید و اصطکاک پیدا کردیم. من عاشق مادرم هستم و تصمیم گرفتم دیگه چیزی از یار غربی بهش نگم. ولی راحت نیست صادق نبودن با کسانی که دوستشون داری و تمنای این رو داری که بتونی خود خودت باشی در کنارشون.

دیشب وقتی با الکس در بالکن خانه من نشسته بودیم و درباره طبیعت‌نوردی چند روزه‌ی پیش رو حرف میزدیم بهش گفتم که نگرانم در اون چند روز چطور برای مادرم توجیه کنم که کجا و با کی هستم! قرار بود به طنز بگم ولی تلخی این موضوع در کلامم بازتابیده شد و الکس گفت که میدونم مادرت از من متنفره! سعی کردم انکار کنم و ذهنیت یک زن مسلمان رو براش تشریح کنم. 

اندکی بعد ازش پرسیدم که آیا حرفهامون باعث ناراحتی اش شد؟ گفت :نه فقط دوست ندارم مایه شرمندگیت جلوی اطرافیانت باشم" 

وقتی دید ازین جمله برآشفتم عذرخواهی کرد، بهش اطمینان دادم که مایه غرور منه، که دوستش دارم و بهش افتخار میکنم.

۱۵ سال بار سنگین فاصله‌های فکری با خانواده رو بر دوش کشیدم، و حال که فاصله فیزیکی هم بهش اضافه شده انگار تمام تلاش من برای وحدت و همجوشی بی‌فایده است.. 

کاش میشد مادرم بفهمه که چقدر به اینکه منو قبول کنه طوری که هستم و به خودم و انتخاب‌هام افتخار کنه نیازمندم، که چقدر برخلاف آسیب‌های دوره‌ی نوجوونی هنوز دوستش دارم و بخاطر قدرت نفسش بهش افتخار میکنم... که کاش میشد الکس حس نکنه مایه شرمندگیه و کاش میشد دعوتش کنم ایران که نشون بدم می‌توان فارق از اندیشه همه‌ی انسانها رو باارزش دونست...

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

چه قلم خوبی داری. فکر کردم داستانه. الان توی ایران ازدواج سفید مرسوم شده دیگه چه برسه به خارج. البته من خودم مخالف هستم و مادرت رو درک میکنم ولی خب زندگی توی خارج خیلی متفاوت از اینجا ست

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
چه قلم خوبی داری. فکر کردم داستانه. الان توی ایران ازدواج سفید مرسوم شده دیگه چه برسه به خارج. البته ...

ممنون از لطفت.

مادرم براش مهمه که خانواده اش حتما مسلمون باشن! با رابطه دوست پسری زیاد مشکلی نداره.

من بحث رو ادامه ندادم و خودم رو سانسور کردم تا غصه نخوره ولی ازین باور و خود حق پنداری مادرم خیلی ضربه خوردم.

الکس پسر فوق‌العاده مثبت و جنتلمنیه. اهل زندگیه و خانواده. ولی خوب برای مادرم فقط هم‌کیش بودن مهمه.

و برای من نقاب نزدن جلوی کسایی که دوستشون دارم

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از لطفت. مادرم براش مهمه که خانواده اش حتما مسلمون باشن! با رابطه دوست پسری زیاد مشکلی نداره. ...

یه مادر به واسطه بزرگتر بودن و بیشتر از فرزند تجربه داشتنش فکر می‌کنه همیشه حق با خودشه. مادرت به آینده فکر می‌کنه که اگه بخواین ازدواج کنین یا اون مرد باید مسلمان بشه یا شما تغییر دین بدی. و خب برگشتن از اسلام یه جور ارتداد هست. 

یه مادر به واسطه بزرگتر بودن و بیشتر از فرزند تجربه داشتنش فکر می‌کنه همیشه حق با خودشه. مادرت به آی ...

برگشت از اسلام ارتداد نیست

اینکه از دین اسلام برگردی و علیه اش بخوای اقدام اجتماعی و فرهنگی انجام بدی میشه ارتداد ، تازه اگه قبلش ثابت بشه مسلمان بودی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
برگشت از اسلام ارتداد نیست اینکه از دین اسلام برگردی و علیه اش بخوای اقدام اجتماعی و فرهنگی انجام ب ...

علیه اسلام اقدام کنی محاربه هست. معنی ارتداد آگاهانه  برگشتن از اسلام هست

علیه اسلام اقدام کنی محاربه هست. معنی ارتداد آگاهانه  برگشتن از اسلام هست

نه عزیزم 

این متنی که فرستادین ویکی پدیاست که امثال من و شما میتونیم متنش رو بنویسیم ، این سوال در اسلام کوئست مطرح شده براتون ارسال میکنم

نوشته گناه مرتد به خاطر عقیده ی شخصیش نیست

بخاطر گناه اجتماعیشه یعنی خودش خارج شده هیج ولی دیگران رو‌داره از دین زده میکنه

مثل سلمان رشدی

تا زمانی که کتاب ایات شیطانی رو‌ننوشته بود کسی کاری به کارش نداشت

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نه عزیزم  این متنی که فرستادین ویکی پدیاست که امثال من و شما میتونیم متنش رو بنویسیم ، این سوا ...

من کاری به گناه و حکم و ... ندارم. به استارتر گفتم بخوای با اون مرد ازدواج کنی باید از اسلام برگردی که میشه ارتداد. نگفتم اعدام میکنن که. در هر حال مسأله استارتر ارتداد و محاربه و افراد فی الارض و قص علی هذا نیست. با دوست پسرش حالش خوشه مادرش از این رابطه ناخوشه 

من کاری به گناه و حکم و ... ندارم. به استارتر گفتم بخوای با اون مرد ازدواج کنی باید از اسلام برگردی ...

این جملت که : 

برگشتن از اسلام یه جور ارتداد هست یعنی چی ؟

منظوره نه‌ تنها شما بلکه تمام کسانی که نمیدونن ارتداد از اسلام  یعنی چی موقع بیان این مطالب همینه که یه عده رو از برگشتن از دین بترسونن ,، چون عوام فکر میکنن ارتداد یعنی اعدام  

وگرنه دلیلی به بیان کلمه ی ارتداد نیست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نمیتونی مادرتو تو این سن تغییر بدی و از طرفی دروغ گفتن به اونم مادر واقعا عذاب اوره 

مادرم زمان تغییر و تحولات من در نوجوونی خشکه مقدس بود به تمام معنا! ولی حالا چادرش رو در آورده، روشن‌تر فکر میکنه و با حجاب و باقی مسائل من کنار اومده! پس قابل تغییره. خیلی از افراد مذهبی اون نسل طی سال‌های اخیر عوض شدن.

این یکی رو برنتابیده هنوز. 

و بله دقیقا، نه تنها دروغ گفتن سخته که حتی پنهان کردن و روراست نبودن عذاب آوره.

خودش زیاد کنکاش نمیکنه که من بخوام دروغ بگم. ولی خوب حسرت به دل موندم به من هم افتخار کنه! 

ولی حقیقت اینه که اگه دختری چادری با شوهر و فرزند بودم تنها حالتیه که میتونستم مایه افتخارش باشم.

من کاری به گناه و حکم و ... ندارم. به استارتر گفتم بخوای با اون مرد ازدواج کنی باید از اسلام برگردی ...

من هنوز به ازدواج و این مسائل فکر نکردم، شاید حق با شما باشه و مجبور شه که مسلمون بشه در ظاهر.

ولی من حتی یک درصد از ایرانیان هم‌نسل خودم رو ندیدم اینجا که از اسلام برنگشته باشن. 

حکم ارتداد اگه بخواد اجرایی بشه نیمی از ساکنان ایران گردن زده میشن. 

کاش معیار قضاوت درجه دینداری نبود.

من هنوز به ازدواج و این مسائل فکر نکردم، شاید حق با شما باشه و مجبور شه که مسلمون بشه در ظاهر. ولی ...

من شما رو قضاوت نکردم به هیچ عنوان . منظور من از ارتداد اصلا حکم قانونیش نبود. من نه حاکم شرع هستم و نه جایگاهی دارم. حقوق خوندم و  از لحاظ قانونی و شرعی گفتم. بهر حال اصلا منظوری نداشتم. اگر باعث ناراحتی شما شدم عذر میخوام دوست عزیز. وسط ناراحتی شما بحث پیش اومد متاسفم