2777
2789
عنوان

بش چی بگم؟+عکس

265 بازدید | 35 پست

از استادم خوشم میاد ،اونو نمیدونم 

حالا نمره های درسی که باهاش داشتم رو واسه همه وارد کرده ولی واسه منو نه ،

میخوام زنگ بزنم بهش چطوری صحبت کنم؟

معمولی و رسمی 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

سلام و احوال پرسی 

غرض از مزاحمت میخاسم بدونم چرا نمره منو وارد نکردید و این حرفا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو استااااااااد 

چرا نمره منو وارد نکردیییییین

از بین این همه دانشجو چرا فقط کننننن

اگر با دیگرانش بود میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟🤣🤣

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

یه استادی داشتیم با یکی از دانشجوها ازدواج کرد 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
خب چی بگم اون صحبتی که کنم چطوری باشه  مثلا سلام و احوالپرسی کنم؟بعد خودمو معرفی کنم بعد بگم ج ...

اره همین خوبه

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بگم سلام استاد حال شما خوب هستید اینطوری خوبه؟

ار جان

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بگو استااااااااد  چرا نمره منو وارد نکردیییییین از بین این همه دانشجو چرا فقط کننننن اگر با ...

من خودمم حس میکنم با منظور نمره نزده 

آخه من داخل اینستا پیجشو دارم به استوری هاش واکنش میدم میشناسه منو😬🙈