2777
2789

داره تمام سعیشو میکنه که زندگیمو از هم بپاشونه من هیچ کاری بهش ندارم اما از هیچ تهمت و دروغی برای بردن آبروی من فروگذار نکرده، اگه چند تا بچه نداشتم یه ثانیه هم تحمل نمیکردم این وضعو

موندم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتش کنه

مادرشوهر احمق منم اینجوریه هر روز ی داستان و بدبختی دارم باهاش بااینکه قهرم و کاری بهش ندارم

اگه خدا وجود داره ک اینجور ادمها تو همین دنیا باید به سزای اعمالشون برسن

من فقط ب خدا واگذارش کردم

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

خدا لعنتش کنه مادرشوهر احمق منم اینجوریه هر روز ی داستان و بدبختی دارم باهاش بااینکه قهرم و کاری به ...

انقدر حجم حرفا و کارای بدش زیاده که هیچکس باورش نمیشه

منم واگذار کردم به خدا ولی انگار خدا صدامو نمیشنوه

همش به من و خانوادم تهمتای بی ربط میزنه دلش میخاد شوهرم حتی به من اب و غذا هم نده انقد که بدجنسه

متاسفانه هستن اینجوری یسریا 😑

شوهرت چجوریه ینی طرف تورو میگیره یا مامانشو

اگه شوهرت باتوجه به یه ورت بگیر مهم اونیه که شریک زندگیته

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
انقدر حجم حرفا و کارای بدش زیاده که هیچکس باورش نمیشه منم واگذار کردم به خدا ولی انگار خدا صدامو نم ...

هععی خواهر میدونم چی میگی 

این پیرزن هم از صبح تایم ۶ شروع به تفرین و فحشو تهمت میکنه تا اخر شب، دیگه بریدم از دستش طبقه ی بالای ساختمون ما هستن خواب و ارامش رو از ما گرفته. از بدجنسیهاش بگم ی کتاب میشه

منم از بس خدا رو صدا کردم به بودنش شک کردم  میگم اخه خدایا ظلم تا کی واقعا دیگه خسته شدم

متاسفانه هستن اینجوری یسریا 😑 شوهرت چجوریه ینی طرف تورو میگیره یا مامانشو اگه شوهرت باتوجه به یه ...

شوهرم اوایل طرف اون و دشمن من بود اما الان طرف هیچکس نیست دفاع نمی‌کنه ازم کلا با دبوار فرقی ندارا 

هععی خواهر میدونم چی میگی  این پیرزن هم از صبح تایم ۶ شروع به تفرین و فحشو تهمت میکنه تا اخر ش ...

عزیزمممم چی میکشی تو

من که دو سال و نیمه نرفتم خونش از شرش در امان نیستم الان چهار ماهه زایمان کردم اونم نیومده بچمو ببینه حتی

شوهرم اوایل طرف اون و دشمن من بود اما الان طرف هیچکس نیست دفاع نمی‌کنه ازم کلا با دبوار فرقی ندارا&n ...

😑😑😑توعم سکوت کن تا میتونید دور نگه دار زندگیتو از تشنج 

هیچ وقت هم شوهرتو به خاطر رفتارای خانوادش سرزنش نکن اگه زندگیتو دوس داری

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
عزیزمممم چی میکشی تو من که دو سال و نیمه نرفتم خونش از شرش در امان نیستم الان چهار ماهه زایمان کردم ...

نمیدونم چ شانس نحسی داشتیم ک گیر این موجودات بدکار افتادیم. الهی خدا ازشون نگذره 

حیف این فرشته ی معصوم ک اون پیرزن بدجنس بخواد بیاد ببیندش همون بهتر ک هیچ وقت نیاد