2777
2789

سلام خانوما این چت رو توی گوشی شوهرم پیدا کردم ...

اون پیام اول که گفته سلام شما رو خودم فرستادم چون قبلا دختره پیام داده بود و سلام و احوال پرسی کرده بود بقیه چت شوهرمه ....

من به اینستا وارد نیستم بهم بگین میشه توی گوشی شوهرم پیام بزارم بعد از اینستا شوهرم پاک کنم  که شوهرم نبینه ولی دختره ببینه ...

یا میشه اینستای شوهرمو به به طریقی به گوشی خودم وصل کنم که بفهمم کیه ....کمک کنید خواهشا

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت نگفت تو چرا جوابش رو دادی ؟ خب اگه چیزی نمیگه که یعنی کس مهمی نیس شاید دوس دختر دوران مجردیش ...

نه نگفت 😥 چون خیلی وقت پیش پیام داده بودم الان دیدم پیاماشونو شاید فک کرده خودش داده

گوشی شوهرت دستته ؟ اگه اره که اینستا نصب کن بعد نام کاربری رو همون آیدی شوهرت رو بزن ، رمز رو هم بزن فراموشی که اینجا یا شماره میخواد یا ایمیل . شماره شوهرت رو بده یا ایمیلش رو ، یه کد میفرسته رو گوشی شوهرت ، اونو بزنی وارد اینستاش میشی

• پناه باشیم  🫀 •
شوهرت نگفت تو چرا جوابش رو دادی ؟ خب اگه چیزی نمیگه که یعنی کس مهمی نیس شاید دوس دختر دوران مجردیش ...

عزیزم میشه با گوشی شوهرم پیام بدم بعد واسه شوهرم پاک شه ولی اون بتونه بخونه ؟ یا نمیشه اینستای شوهرم یه گوشی خودم وصل کنم ؟

گوشی شوهرت دستته ؟ اگه اره که اینستا نصب کن بعد نام کاربری رو همون آیدی شوهرت رو بزن ، رمز رو هم بزن ...

عه ممنونم ازت 

عزیزم میشه با گوشی شوهرم پیام بدم بعد واسه شوهرم پاک شه ولی اون بتونه بخونه ؟ یا نمیشه اینستای شوهرم ...

نه مورد اولی رو نمیتونی 

اگه تلگرام بود میشد ولی اینستا نمیشه ، چون اگه پیامت رو پاک کنی برا دو طرف پاک میشه 

ولی میتونی با گوشی خودت بری اینستای شوهرت که ببینی چی میگن با هم

• پناه باشیم  🫀 •
نه مورد اولی رو نمیتونی  اگه تلگرام بود میشد ولی اینستا نمیشه ، چون اگه پیامت رو پاک کنی برا د ...

ممنون عزیزم لطف کردی 

خواهش میکنم 🧡

عزیز یه چیزی همین چند دقیقه پیش توی اینستا بود خودم دیدم بعد الان نگاه میکنم میبینم نیست به یه بهانه ای ازش پرسیدم میگه پاک کردم ..یه روز دیگه هم همین طور شد اینستا می‌چرخه ولی توی صفحه گوشیش پیدا نیست میشه هم چین چیزی ؟

یا برنامه اینستاش رو میگه پاک کرده ؟

اگه برنامه اینستاش یه روز هست و یه روز نیس دو حالت داره یا حذف میکنه و دوباره نصب میکنه یا هم برنامه ش رو مخفی میکنه هروقت خواست دوباره از مخفی بودن درش میاره و باهاش کار میکنه

• پناه باشیم  🫀 •