2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واااای ما اگه نهار شام هر دو درست حسابی نباشه اهل منزل اعتصاب میکنن    

ن دیگ ما ناهار برنجیه حتماااا 

مثلا برنح و دومدل خورشت با سالاد و سبزی وترشی و‌..

شام میوه یا عدسی لوبیای تخم مرغی  میخوریم میخوابیم 

۱۰ساله برنامه همینه اگه مهمون نیاد 😂😂😂🤭

لابد شوهرت شکمو هس🤭یا کارش سخته

.

وقتی پیاز رو سرخ کردی پشتش فلفل رو اضافه میکنی یا نه سوسیس میریزی؟؟؟

من اول فلفل میریزم بعد سوسیس، ببین بهت پیشنهاد میکنم سیب زمینی هم سرخ کن بهش اضافه کن با رب نمیدونم تو سیب زمینی میریزی یا نه ولی خیلییی خوشمزش میکنه شب پیاز خوب نیست آدم بخوره 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
خیلی خوشمزه بود 😋😋مرسی که دستورشو دادی ❤️❤️

قربوونت♥️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من اول فلفل میریزم بعد سوسیس، ببین بهت پیشنهاد میکنم سیب زمینی هم سرخ کن بهش اضافه کن با رب نمیدونم ...

اره اره خودم سیب زمینی دوست دارم 😘😘😘نوش جونت بشه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

اره اره خودم سیب زمینی دوست دارم 😘😘😘نوش جونت بشه 

فداتشم❤

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
ن دیگ ما ناهار برنجیه حتماااا  مثلا برنح و دومدل خورشت با سالاد و سبزی وترشی و‌.. شام میوه ...

اره دیگه اگه شکمو نبود وضعم این نبود بدتر از اون دختر ۱۸ماهمه با اینکه اضافه وزن داره بازم میگه عم عم میخوم مامااااا