2777
2789
یهدچیزی کا الان یادم میاد شوهر خواهرم یه روز سر ظهر اومد خونمون تو حیاط بود بعد من رفتم باهاش احوالپ ...

😂😂😂

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوتی من نیس دور هم نشسته بودیم جو سنگین عمم گرمش بود میخواست جلو شالشو باز بزاره که یواش گفت فلانی ...

عر🤣🤣🤣🤣🤣

[QUOTE=3092810 53] پشمام😐😐واااای خدا 🤣🤣🤣😂😂😂😂برادر شوهرت متاهل بود یا مجرد؟ [/QUOTE] متاهله ...

دارم تصور میکنم🤣

یادم اومد تولد مامانم بود همین برج بعد تولد دختر همسایمون هم بود همسایمون میدونست تولد مامانمه یه کیک درست کرده بود اومد دم خونمون من درو باز کردم گفت سلام منم گفتم خوبین گفت ممنون مامانت خونست گفتم آره دستت دردنکنه بنده خدا هنگ کرد😐😐بعد اومد داخل گفت یالا منم گفتم صاحبخونه که شمایی😂🤣🤣🤣🤣😂😂من خیلی سوتی لفظی میدم

شرفمون رفت نمیتونستیم بخندیم پسر عموم از اون ور میگفت حقتونه(به ما که اینور بودیم)😂😂😂😂

😂😂

وسط مبحث علمی اومدم بگم تکنولوژی گفتم تلکونوژی😂😂😂 یبارم تو جنگل یه زنه بچشو آورد گفت میشه کمکش کنی جمله سازیارو بنویسه گفتم باشه ننش پیشم نشست هرچقدر میگفتم اااستتتت درسته میگفت نه عععععستت درسته قاطی کردم زدم تو سرش گفتم هر گوهی میخوری بخور ننش گفت آرووم باش گلم نمیتونی خودم میگم گفتم تو جوونی اصاب داری ک مث اینک نه 😂😂😂😂

💤💙

یبار هم خاستگار برای خاهرم اومده بود خاهرش یه چیز خنده دار گفت منم تا خندیدم همون لحظه گوزیدم🤦🏻‍♀️😂خداراشکر کسی نفهمید چون داشتم میخندیدم ولی بعد مامانش گفت خونتون یه بوی میده بعد مادرم اومد خوش بو کننده زد😂😂😂😂وااای من اب شدم خیلی ترسیدم کسی شنیده باشه😂💔

سه سال پیش شماره ی کراش اون موقعم رو داشتم بعد نمی دونستم اگه با واتساپ زنگ بزنی می زند که قبلاً زنگ زده 🚶🏻‍♀️چون واتساپ من ریده بود نمی زد 

تو ویدیو کال با دوستام نزدیک ده بار ادش کردم 🚶🏻‍♀️جوابم نداد 

فامیله هرچند الان اصلا ازش خوشم نمیاد ولی هر وقت میبینمش خیلی خجالت می کشم