2777
2789

یه سریال خوب مثل وظیفه بعد از مدرسه، مثل ما همه مرده ایم پیشنهاد کنین مرسی

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

یه سریالی بود اسمشو یادم رفت ولی خیلی قشنگ بود.

درکل ک کره ایا سردن منم قبلن زیاد نگا میکردم ازشون.

ولی تایلندی نگا کن واقعاا خفنن فقط حرف زدنشون رو مخه و خب ب زیبایی کره ایا نیستن. 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا چه ژانریه چطوری میپسندی؟

اکشن .هیجانی .درام.تخیلی

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!
حتما سریال باشه؟ نمیخوای با سینمای کره آشنا بشی؟ من خیلی فیلم باز نیستم اما فیلمای خیلی خیلی قشنگی ...

فیلمم اگه بلدی معرفی کن مرسی😍❤

موش

تعریفشو شیندیم😍