2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع کل خوابم این بود که انگار مادر بزرگم باقالا نذری داده بود و خونه خودمون یا یکی از فامیلا بودیم(دقیق یادم نیس) بعد من داخل یه سینی باقالا و یه چیزی مثل عدس یا لپه بود ریخته بودم و به بقیه داشتم تعارف میکردم بیاین بخورین بعد من همینجوری داشتم میخوردم سهم خودم رو ( اخه انگار بقیه نمیومدن بخورن) بعد به خودم اومدم دیدم خیلی از باقالا ها رو خورده بودم(تقریبا کلش رو) بعد بیشتر لپه و عدس اینا مونده بود انگار گفتم اینم برا بابام فکر کنم(یادم نیس یا برا بقیه فامیلا) ولی احساس میکردم خیلیش رو خوردم و کم گذاشتم برا بقیه

قصد و نیت ازدواج دارید؟ 

کل خوابم رو داخل پست بالا گذاشتم ، والا حقیقت نه فعلا ولی قبلش به نیت انتخاب رشته کنکورم خوابیدم ( راستش رتبم خوب شده ولی بین دندون و پزشکی مونده بودم و حقیقت شب نیت کردم که خدا و امام حسین و امام زمان راه درست رو نشونم بدن) البته فعلا انتخاب رشته تمام شده ولی ممکنه بذارن که تغییر بدیم، نمی دونم الان تعبیر چیه؟

کل خوابم رو داخل پست بالا گذاشتم ، والا حقیقت نه فعلا ولی قبلش به نیت انتخاب رشته کنکورم خوابیدم ( ر ...

نشونه از اخباره جدیدی که قراره بهتون برسه، از اونجا که باقلایی که میخوردید نذری بوده این خبرها ممکنه خوب باشه و همچنین نشونه کسب آسایش روانی هستش. 

نشونه از اخباره جدیدی که قراره بهتون برسه، از اونجا که باقلایی که میخوردید نذری بوده این خبرها ممکنه ...

اها مرسی ، میگم اگه یکی که قصد ازدواج داره این خوااب رو ببینه ،،یعنی ازدواج میکنه؟؟

اها مرسی ، میگم اگه یکی که قصد ازدواج داره این خوااب رو ببینه ،،یعنی ازدواج میکنه؟؟

این خواب جنبه رزق و روزی، روزی هم یه چیزه گسترده هستش، مال و اموال، ازدواج خوب، دوست خوب، حتی داشتن حال خوب هم روزی از طرف خداست و صرفا ازدواج نیست.