یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در واقع کل خوابم این بود که انگار مادر بزرگم باقالا نذری داده بود و خونه خودمون یا یکی از فامیلا بودیم(دقیق یادم نیس) بعد من داخل یه سینی باقالا و یه چیزی مثل عدس یا لپه بود ریخته بودم و به بقیه داشتم تعارف میکردم بیاین بخورین بعد من همینجوری داشتم میخوردم سهم خودم رو ( اخه انگار بقیه نمیومدن بخورن) بعد به خودم اومدم دیدم خیلی از باقالا ها رو خورده بودم(تقریبا کلش رو) بعد بیشتر لپه و عدس اینا مونده بود انگار گفتم اینم برا بابام فکر کنم(یادم نیس یا برا بقیه فامیلا) ولی احساس میکردم خیلیش رو خوردم و کم گذاشتم برا بقیه
کل خوابم رو داخل پست بالا گذاشتم ، والا حقیقت نه فعلا ولی قبلش به نیت انتخاب رشته کنکورم خوابیدم ( راستش رتبم خوب شده ولی بین دندون و پزشکی مونده بودم و حقیقت شب نیت کردم که خدا و امام حسین و امام زمان راه درست رو نشونم بدن) البته فعلا انتخاب رشته تمام شده ولی ممکنه بذارن که تغییر بدیم، نمی دونم الان تعبیر چیه؟