2789
عنوان

پدرم مشکل روانی داره، داریم از ترس می‌میریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4434 بازدید | 48 پست
یه زنگ بزن براشون توضیح بده ماجرا رو یه نظر بخوا ازشون فقط

چشم😔

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین تنها راهتون فقط جدایی از پدرته شاید فکر کنی دارم از بی تجربگی میگم ولی از نزدیکانمون اینطوری بودن ۲۵ سال تلاش کردن درست بشه طرف درست نشد آخرش با ۵ تا بچه مجبور به طلاق شدن برای حفظ جون بچه ها و مادر

ظلم هیچوقت پایدار و همیشگی نیست  همین آدم ظالم همچین از پا میوفته و محتاج میشه.....  ولی ...

خدا که صدای مارو نمیشنوه، کاش صدای شمارو بشنوه 😔😔❤️

خدا خیرتون بده❤️

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }
ببین تنها راهتون فقط جدایی از پدرته شاید فکر کنی دارم از بی تجربگی میگم ولی از نزدیکانمون اینطوری بو ...

منم یه خانواده این مدلی می‌شناختم،  خدا خواست و پدرشون زود فوت شد .... بعد اون تازه کلی رشد کردن و معنی زندگی رو فهمیدن

ببین تنها راهتون فقط جدایی از پدرته شاید فکر کنی دارم از بی تجربگی میگم ولی از نزدیکانمون اینطوری بو ...

بخدا به مادرم گفتم

میگه پدرت میخواد من برم که انگ بزنه بهم، راستم میگه، از جهتی مادرم هیچی نداره جز زمین مهریش، پدرم دنبال اینه از دستش دربیاره

مامانم خیلی میترسه، هیچوقت کوچک ترین جوابی نمیده، اونم همیشه خیلی بد میزنه😔😔من و برادرمم هستیم میترسه ولمون کنه

در مورد تاپیک اولت هم به نظرم مشکل اصلی احساس گناه هست  یادت باشه که خ ار گناه نیست ، یه بخشی ...

میدونم ولی اینکه از بچگی توی ذهنم درگیر بودم باهاش خیلی عذابم میده

منم یه خانواده این مدلی می‌شناختم،  خدا خواست و پدرشون زود فوت شد .... بعد اون تازه کلی رشد کرد ...

اینقدر درمونده شدیم، جونی نمونده برامون، از خندیدن میترسیم، همش منتظریم دعوا کنه

اینقدر بدبختم آرزوی مرگشو میکنم باز غصم میگیره

بخدا انصاف نیست

تورو خدا دعا کنید برام😔

بخدا به مادرم گفتم میگه پدرت میخواد من برم که انگ بزنه بهم، راستم میگه، از جهتی مادرم هیچی نداره جز ...

عزیزم زمین ب اسم مادرته بره هم از چنگش درنمیاد چقدر مادر ضعیفی داری،بنظرم پدرت ک بیماره هیچی ولی مقصر مادرته که ازهمچین آدمی بچه دارشده و ب زندگی توی زندون شماهارو عادت داده.

عزیزم زمین ب اسم مادرته بره هم از چنگش درنمیاد چقدر مادر ضعیفی داری،بنظرم پدرت ک بیماره هیچی ولی مقص ...

یه روز خوش نداشتیم بخدا، خودشم میدونه ضعیفه، بهشم میگم میگه چیکار کنم نمیتونم، اینقدر میمونم تا بمیرم

حتی لباس برای پوشیدن نداره، هرچی پول داشت پدرم به بهانه های مختلف ازش گرفت، بعد رفت با زنای مخلتف بهش خیانت کرد بازم سکوت کرد مادرم، میگه چون از بچگی حرف نزدم نمیتونم، حرفم میخواد بزنه، میزنه توی دهنش 

نمیتونم تنهاشون بزارم خودمو نجات بدم 

دقیقا دو سر طیفن، یکی مظلوم خود کم بین ساکت

یکی خودشیفته، ظالم زورگو 

کاش هیچوقت نیاد خونه

بخدا به مادرم گفتم میگه پدرت میخواد من برم که انگ بزنه بهم، راستم میگه، از جهتی مادرم هیچی نداره جز ...

ببین همچین آدمایی رو همه میشناسن هر انگی بزنه هیچکس باور نمیکنه.همه مطمئنا می‌دونن پدرت الکی میگه و شما رو سرزنش نمیکنن.

یه روز خوش نداشتیم بخدا، خودشم میدونه ضعیفه، بهشم میگم میگه چیکار کنم نمیتونم، اینقدر میمونم تا بمیر ...

مادرت اگه طلاق بگیره بعد یکی دوسال حالش خیلی خوب میشه.دقیقا دیدم همچین موردی بعد از طلاق تازه یاد میگیره زندگی به چی میگن

مادرت اگه طلاق بگیره بعد یکی دوسال حالش خیلی خوب میشه.دقیقا دیدم همچین موردی بعد از طلاق تازه یاد می ...

پدرم روانیه، بلا سرش میاره😔😔😔

کاش این جسارتُ داشت😔