2789

من ۲۲ سالمه، پدرم از بچگی مشکل داشت، سر هرچیز کوچیکی دعوا راه میندازه، کتک کاری میکنه، تحقیر میکنه، همیشه حق با اونه، وضعیت مالی افتضاحی داریم، خونه داره میریزه رو سرمون، شغل خوبی نداره، دو روز کار میکنه بیست روز میشینه خونه و فحاشی و دعوا میکنه. مادرم ادم ضعیفیه، بی کسه. پدرم شکاکه، با اینکه مادرم هیچکاری نمیکنه بهش انگ هرزگی میزنه، نه براش لباس میخره، نه آرایشگاه، برای تک تک لقمه غذا ها کتکش میزنه فحشش میده. مادرم باز طرف اونو میگیره. برادر ۸ سالم از ترس دسشویی هم نمیره، میترسه به مادرم آسیب برسه، هی میاد مامانمو بغل میکنه، منم اختلال اضطرابی و افسردگی دارم، دارم دیوونه میشم. مادرمو اذیت میکنه که مادرم بره که براش حرف دربیاره و بگه اینا خانوادگی هرزه ان(چون خالمم طلاق گرفته)، هم اینکه مهریه شو بخوره چون تنها چیزی کا داریم زمینیه که مهر مادرمه، دلش خونه مادرم، همش فحش میخوره کتک میخوره، خونه ترسناکه، حق بیرون رفتن، تلفن زدن به کسی حرف زدن نداریم، دارم دیوونه میشم. مامانمم نمیره میترسه از جونش، هم نمیخواد مارو تنها بزاره. هرروز ارزوی مرگ پدرمو میکنم ولی همش دل خودمون خونه، دعا کردم، مقتل بن سلیمان خوندم، نذر کردم دخیل بستم برای اصلاحش نشد تورو خدا دعا کنید برام😔😔😔

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }

بخدا صدای ماشین میاد میترسم بیاد خونه، همش میگم خدایا یخورده دیرتر بیاد یکم نیاد هیچکی با ما مشکل نداره، ولی همه با اون مشکل دارن، از بس به همه نیش زده، اذیت کرده... خیلی بده دشمن ادم توی خونه ش باشه، به هیچکس نمیتونیم بگیم. چون بفهمه دارمون میزنه. تورو خدا دعا کنید نباشه حداقل. بمیره. بخدا دعاتون میکنم. نمیدونید چیکارا کرده. خونمون توی شیشه کرده. برادرم از خواب میپره شبا، همش لرز داره. پدرم مثلا اونو بهانه میکنه شروع به دعوا میکنه. برادرم فکر میکنه تقصیر خودشه نمیدونه مدرم دنبال بهانه ست

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پدرتون چه اختلال روانی داره؟

تو گوگل سامانه بحران رو بزن و در شرح یه پیامک براشون مشکلتو شرح بده راهنمایی میکنن 

اگه پدرتون مشکل روانی حادی داره به بیمارستان روانپزشکی شهرتون زنگ بزن و ازشون بخوا اورژانس جهت انتقال به بیمارستان برات بفرستن 

از ۱۲۳ هم میتونی کمک بگیرید

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
خدا لعنتش کنه. چی باید گفت

درد اینه کاری برنمیاد ازمون. یکم دیگه میرم سرکار، میخوام ازدواج کنم، ولی میترسم مادرمو تنها بزارم

برای ازدواجمم اذیت میکنه ولی باید تحمل کنم

خدا از سر تقصیراتش نگذره..

پدرتون چه اختلال روانی داره؟ تو گوگل سامانه بحران رو بزن و در شرح یه پیامک براشون مشکلتو شرح بده را ...

ثبات رفتاری نداره. هر ده دقیقه حرفشو عوض میکنه. شکاکه گلدونو میندازه زمین که ببینه مادرم میره چک کنه حیاطو، یا گوشی چک میکنه، اشتباهم زنگ بخوره به ما میگه به کی شماره دادین 

سر اینکه مثلا یه لباس جا گذاشتیم، چیزایی که اصلا قابل جبرانن، دعوا میکنه کتک میزنه، فحاشی میکنه، روز ها قهر میکنه، خیلی وقتا با اینکه چیزی نشده هم یهو حالش عوض میشه و یه بهانه پیدا میکنه برای دعوا

زندونی هم هستیم توی خونه

بخدا صدای ماشین میاد میترسم بیاد خونه، همش میگم خدایا یخورده دیرتر بیاد یکم نیاد هیچکی با ما مشکل ند ...

دقیقا مثل ما هستید با این تفاوت که الان داداشم اخلاقش گند تر از بابام شده و آسیب های روحی اون موقع الان برام دردسر شده

پدرتون چه اختلال روانی داره؟ تو گوگل سامانه بحران رو بزن و در شرح یه پیامک براشون مشکلتو شرح بده را ...

پیش بقیه و غریبه ها خوب رفتار میکنه،جوری که همه فکر میکنن مشکل از ماست

دقیقا مثل ما هستید با این تفاوت که الان داداشم اخلاقش گند تر از بابام شده و آسیب های روحی اون موقع ا ...

واقعا ظلمه...گناهه 

دلم برای خودمون میسوزه که کاری هم نمیتونیم بکنیم😔😔😔

ثبات رفتاری نداره. هر ده دقیقه حرفشو عوض میکنه. شکاکه گلدونو میندازه زمین که ببینه مادرم میره چک کنه ...

یه زنگ بزن ۱۲۳ خواهش میکنم 

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
واقعا ظلمه...گناهه  دلم برای خودمون میسوزه که کاری هم نمیتونیم بکنیم😔😔😔

تک تک جملاتت رو خوندم با عمق وجود درک کردم ،من ۳۰ ساله توی این حال و هوا دارم نفس میکشم ،الانم که ازدواج کردم دو هزار کیلومتر دورم همش فکر پیش مامانمه ،بابام کم بود الان داداشمم بزرگ شده اخلاقش گندتر از بابامه ،دو تایی شدن سوهان روح مامان بیچاره ام

یه زنگ بزن ۱۲۳ خواهش میکنم 

بخدا میترسم

اگه حتی یه ینفرم حرفی میزنه خونمون جهنم میشه، مامانمم میدونم سکوت میکنه، مجبورم تحمل کنم تا برم سرکار یه پولی بیاد دستم😔😔😔

بخدا میترسم اگه حتی یه ینفرم حرفی میزنه خونمون جهنم میشه، مامانمم میدونم سکوت میکنه، مجبورم تحمل کن ...

یه زنگ بزن براشون توضیح بده ماجرا رو یه نظر بخوا ازشون فقط

تک تک جملاتت رو خوندم با عمق وجود درک کردم ،من ۳۰ ساله توی این حال و هوا دارم نفس میکشم ،الانم که از ...

خدا کنه برادرم، مامانمو اذیت نکنه، نمیدونم چیکار کنم واقعا

هرجور نگاه میکنم کاری نمیشه کرد، خونه خفقانه، ترسه توی تک تک گوشه هاش. نمیدونم چرا هیچوقت درست نمیشه😔دیگه چجوری بخوام از خدا