2777
2789
عنوان

بچه ها دوستم بهم گفت

300 بازدید | 14 پست

دوستم قبلا روی یکی از دوستاش کراش داشته و میگه خیلی بهتر از توعه و ی مشت چرت و پرت لینک براتون گذاشتم آنقدر قلبم شکست ک نگو 

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۹۰۷-۰۱۰۸۳۳_telegram_9wl2.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک هیچ دوستم ول نمیکنه

همین چیزا ما جوونا رو از کار زندگی انداخته من به عنوان یه پسر بهت می گم ...منم دنبال همین کارا بودم دوتا ماشین داشتم خب همین کراش بازی و رل بازی بلایی سرم اورم دوتا ماشینمم فروختم 

بسم الله الرحمن الرحیم
خوبه بازم سرت بع سنگ خورد  حالا چرا فروختی

قضیش مفصله ..من الان ۲۵ سال دارم این قضیه برمی گرده چهار سال پیش ..یعنی ۲۱ سالم بود یه elx داشتم یه زانتیا هی یادش به خیر ....از دستم رفت دیگه نمی خوام دربارش بحرفم حالم گرفته می شه ....

بسم الله الرحمن الرحیم
خوبه بازم سرت بع سنگ خورد  حالا چرا فروختی

الانم چهار ساله دیگه همه چیو ول کردم روزی چهار ده ساعت کار می کنم.....از من به شما نصیحت فقط دنبال پیشرفت باشین ...از همه شما معذرت می خوام ولی یه مثلی هس می گه دارا که باشی سارا خودش می یاد

بسم الله الرحمن الرحیم
الانم چهار ساله دیگه همه چیو ول کردم روزی چهار ده ساعت کار می کنم.....از من به شما نصیحت فقط دنبال پ ...

خیلی ممنون ولی من اهل رل و دوس پسر نیستم راستش حال و حوصله ی اینکارا رو هم ندارم

عیبی نداره مهم اینه درس گرفتی ان شالله بتونی دوباره بهترشو بخری