بچه ها نفخ نیست کاملا تکون میخوره جوری که حتی دستمو میذارم حسش میکنم
من اوایل خردادماه رابطه محافظت نشده داشتم قرص اورژانسی خوردم هرماهم پریود میشم عقب جلو میشه اما میشم چون خالم پریود میشد و تو چهارماهگی فهمید بارداره میترسم با پریود از همون خردادماه باردار باشم چون شکمم هم داره بزرگ میشه به نظرتون همچین چیزی میشه؟
احساس میکردم حرکت میکنه یا مثلا لگد میزنه ولی ماله من از کیست بود پریودم نمیشدم ولی شما یه تست بزن ...
تکرر ادرار بی اشتهایی و تهوع دارم مثلا غذا درست میکنم میام بخورم نمیتونم اصلا گلاب به روتون استفراغ نمیکنم فقط حالت تهوع دارم واسه من لگد نمیزنه سر میخوره و الان تقریبا پنج روزه هرروز این حسو دارم شنبه میرم سونوگرافی چون منم کیست سازه رحمم شاید از اون باشه
شاید مرداد لانه گزینی بوده باشه یه بی بی بزن عزیزم من میترسم بی بی بزنم یا برم سونو بگن هست ترس نمیذ ...
۱۳ تیر رابطه داشتم ۱۴ مرداد بتا دادم منفی بود بی بی چک زدم منفیه فقط دو ساعت بعد هاله میندازه. دوباره ۲۹ مرداد بتا دادم منفی بود. ولی نمیدونم چرا پریودم دو روز و کم بود.
آخه حامله باشی الان چرا باید تکون بخوره اون اصلا جون داره الان اونتو ک تکون بخوره؟🤦🏻♀️
جون که بچه از ۶هفته به بعد داره چون قلبش تشکیل شده ولی من کلا چون تجربه بارداری دارم جفت نی نیام از هفته ۱۵ ۱۶ تکون میخورن به نظرت پس این چیه تو شکمم ممکنه از کیست باشه؟