2777
2789
عنوان

چیزی توی شکمم تکون میخوره ممکنه نی نی باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 58 پست
تو شکمتون چیزی سر میخورد؟علائم دیگه هم داشتین؟

احساس میکردم حرکت میکنه یا مثلا لگد میزنه ولی ماله من از کیست بود

پریودم نمیشدم ولی شما یه تست بزن چون خاله ت هم اینجوری باردار شده ممکنه

علائم بارداری نداری؟سینه درد تکرر ادرار شکم درد اینارو داری؟

ای جانم خدا حفظشون کنه🥰🥰🥰بهش میگم همینو ، میگه نه باید پول جم کنم واسه دکترت واسه بیمارستان واسه ...

پس اگه اینجوریه به نظرم هروقت شرایط اکی بود نی نی بیار چون واقعا خرج نی نی بالاس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس میکردم حرکت میکنه یا مثلا لگد میزنه ولی ماله من از کیست بود پریودم نمیشدم ولی شما یه تست بزن ...

تکرر ادرار بی اشتهایی و تهوع دارم مثلا غذا درست میکنم میام بخورم نمیتونم اصلا گلاب به روتون استفراغ نمیکنم فقط حالت تهوع دارم واسه من لگد نمیزنه سر میخوره و الان تقریبا پنج روزه هرروز این حسو دارم شنبه میرم سونوگرافی چون منم کیست سازه رحمم شاید از اون باشه

نه پریودام مثل همیشه بود عزیزم

منم تیر ماه قرص اورژانسی خوردم بعدش پری شدم سه روز کم. ولی ماه بعدش دو روز زودتر شدم اونم فقط دو روز خیلی خیلی حجمش کم بود.  حالا میگم نکنه باردارم 

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
تکرر ادرار بی اشتهایی و تهوع دارم مثلا غذا درست میکنم میام بخورم نمیتونم اصلا گلاب به روتون استفراغ ...

اره ایشالله که هر چی خیره بشه بیای بگی بارداری😍😍😍😍

ولی بچه رو نشون نمیده ها سونو

منم تیر ماه قرص اورژانسی خوردم بعدش پری شدم سه روز کم. ولی ماه بعدش دو روز زودتر شدم اونم فقط دو روز ...

شاید مرداد لانه گزینی بوده باشه یه بی بی بزن عزیزم من میترسم بی بی بزنم یا برم سونو بگن هست ترس نمیذاره اصلا کاری کنم🤦‍♀️

آخه حامله باشی الان چرا باید تکون بخوره اون اصلا جون داره الان اون‌تو ک تکون بخوره؟🤦🏻‍♀️

نمیشه ک نفهمی اگخ بود فهمیده بودی پریودم نمیشدی

مگه اولاش باشه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
شاید مرداد لانه گزینی بوده باشه یه بی بی بزن عزیزم من میترسم بی بی بزنم یا برم سونو بگن هست ترس نمیذ ...

۱۳ تیر رابطه داشتم ۱۴ مرداد بتا دادم منفی بود بی بی چک زدم منفیه فقط دو ساعت بعد هاله میندازه. دوباره ۲۹ مرداد بتا دادم منفی بود. ولی نمیدونم چرا پریودم دو روز و کم بود. 

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
آخه حامله باشی الان چرا باید تکون بخوره اون اصلا جون داره الان اون‌تو ک تکون بخوره؟🤦🏻‍♀️

جون که بچه از ۶هفته به بعد داره چون قلبش تشکیل شده ولی من کلا چون تجربه بارداری دارم جفت نی نیام از هفته ۱۵ ۱۶ تکون میخورن به نظرت پس این چیه تو شکمم ممکنه از کیست باشه؟

جون که بچه از ۶هفته به بعد داره چون قلبش تشکیل شده ولی من کلا چون تجربه بارداری دارم جفت نی نیام از ...

بچه داری؟!

برو سونو بده خب

اگه نمیخوایم ک دیگ...

ایشالا ک نباشی حامله

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...