2777
2789
عنوان

کرم حجم دهنده سینه

2158 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من یه پیج رو دنبال می کنم کرم حجم دهنده سینه داره گفتم ببینم کسی از شما از این‌پیج خرید کرده آخه عکس رضایت مندیا رو گرفته تاثیرا فوق العاده بوده

پیج pano_skinshop

یسوال میپرسم قصدی هم ندارم ببخشید مگه سایزتون چنده که میخواین ازین کرما استفاده کنین؟باور کن کوچیک خ ...

میدونمدکوچیک خوبه ولی برا من خیلی کوچیکه میخوام بدونم راسته واقعا تبلیغات این پیج و اینوه ضرر نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونمدکوچیک خوبه ولی برا من خیلی کوچیکه میخوام بدونم راسته واقعا تبلیغات این پیج و اینوه ضرر نداره

یعنی 65 هستی؟من خودم با اینکه سنم کمه ولی حس میکنم بزرگن دلم میخواد خفه کنم خودمو بخدا که بزرگ خوب نیست😑

قربون برم خدا رو.....اره ۶۵ شایدم کوچیک تر همیشه سوتین جک دار میزنم 

واییی خوشبحالت من از خدامه اینقدر باشن آدم راحت تو خونه بدون سوتین میگرده اینجوری

من اون دفعه سایر 75 گرفتم برام کوچیک بود اذیتم میکرد بقران دلم میخواد گریه کنم آخه با این سنم برم سایر 80 بگیرم خودمو میکشم آخرش😑

بزرگ که خوبه لباسا به تن خوب میشینه.....اعتماد به نفس داسته باش گلم مردم الان دارن پول میدن بزرگ بشن ...

بزرگ اصلا خوب نیست مثلا من الان سایز 75 پوشیدم بندش از پشت اینقدر کمرمو اذیت میکنه یا از جلو سینه هام نصفش افتاده بیرون ولی بمیرمم دیگه 80 نمیگیرم من هنوز بچم چرا باید سایزم این باشه یبار دوستم پرسید بهش گفتم گفت اصلا به سنت نمیخوره اینقدر باشن فکر کرد دارم دروغ میگم😐

تو پست قبلی هم گفتم از خدامه کوچیک بودن راحت تو خونه بدون سوتین میگشتم خوشبحالت قدرشو بدون

بزار ازدواج کنی ان شاءالله می فهمی سایز بزرگ خیلی بهتره اعتماد به نفس میگیری...همسرتم حتما خوشش میاد

جا من بودی میفهمیدی خیلی بدههه میخوام شوهر خوشش نیاد آدم خودش راحت نیست خب