2777
2789
عنوان

خانوما کمک لطفا

65 بازدید | 5 پست

خیلی ترشحات پنیری دارم انقد احساس سنگینی و بدی بهم دست میده بزور با پارچه نخی تمیز سعی کردم تمیز کنم ولی یهو دیدم پارچه خونی شد

خواهش میکنم اگه راه کاری واسه درمان ترشح پنیری دارید بگید دارم دیونه میشم نمیتونم بشینم از درد و احساس سنگینی

اگه با دارو یا هر چیز دیگه ای درمان شدید خواهش میکنم بگید نمیدونید تو چه وضعیت بدی ام احساس بشدت بدی دارم و خیلی میترسم همه میگن خوب نشدن اصلا میترسم منم برم دکتر خوب نشم

عفونت دارید اونم زیاد،حتما برو دکتر و دارو استفاده کن

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا برو دکتر چرا اینطوری میکنی مگه با پاک کردن خوب میشه

میدونم خوب نمیشه ولی خیلی حس بدی داشتم داغون شدم دیگه نمیدونستم چکار کنم

میرم دکتر ولی از هر کی میپرسم میگه دکترم رفتم خوب نشدم میترسم منم خوب نشم خیلی وضعیت بد و دردناکیه

وای چرا زیاد ؟ بنظرت دارو تاثیر داره؟

معمولا اینجور که شما گفتید برای عفونته زیاده،قطعا با دارو درمان میشید

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)