2777
2789
عنوان

داستان های من و نامزدم قسمت ۲ 💏😑

398 بازدید | 19 پست

عاقا جونم براتون بگه ک امروز براش تولد گرفتم 

از صبح درحال کار و چیدمان و خرید و همه چی...

مادرشوهرم گفت ناهار بیا اینجا خسته ای بعد برو به بقیه کارات برس ، و گفتش ک دخترخالشم اونجاس 

من تا حالا دختر خاله مادرشوهرمو ندیده بودم اولین بار بود جوونه ۳۳ سالشه و مجرد 

خلاصه از در که وارد شدم 

بقیشو پست بعد میگم 

تو قَرارهِ مَنی و مَن بی قَرارهِ تو 🤍

بگو

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم دختر خاله هه درو باز کرد 

و من شوکه شدم 

یه کراپ پوشیده بود با شورتک خیلی کوتاه جلوی شوهره من 

شوهرمم خواب بود تو هال 

خیلی راحتن باهم ولی من واقعا انتظار همچین چیزیو نداشتم

من خودم خیلی ادم به روزیم ولی واقعا توقع همچین چیزو نداشتم 

خیلی حس میکرد لوند و خوشگله 

شامم خونه ما بودن همش عشوه میومد 

خلاصه ک تولد زهرمارم شد 

شما بودین حساس نمیشدین؟

کراپ الان چیه؟

اگه کل فامیل اینجوری میگردن جلوی شوهرت که مشکلی نیست عادت کرده ولی اگر فقط این اینجوری گشته حق داری حساس بشی ولی خب چه میشه کرد بیخیال

رفت و آمد باهاش نکن و ازش فاصله بگیر

کراپ الان چیه؟ اگه کل فامیل اینجوری میگردن جلوی شوهرت که مشکلی نیست عادت کرده ولی اگر فقط این اینجو ...

کراپ ینی تاپ کوتاه بالانافی 

فقط اینکه اینجوریه 

والا اصلا شخصیت قشنگی هم نداره ک رفتامد کنم

نه من حساس نمی شدم چون واقعا به شوهرم اعتماد دارم. خیانت و چشم ناپاک اصلا تو خونش نیست.

منم اعتماد دارم ، ولی خب از طرز پوشش دختره خوشم نیومد 

شوهر من دوسال خارج از کشور زندگی کرده ینی تا دلت بخواد دیده بدحجاب و لخت 

من میگم ک دختره خودشو جمع کنه زشته خب .

خب بگه بریم خونش من دوس ندارم برم چ بهونه ای بیارم

بگو از شخصیتش خوشم نیومد مثلا بگو حسوده یا سطح فکرمون بهم نمی خوره یا .. درست نیست ولی خب یه عیبی رو بیچاره بذار دیگه چه میشه کرد

منم خوشم نمیاد اینجور 

چ لزومی داره مثلا؟ 

مثلا با سرتکان کوتاه راحته با شلوار راحت نیست؟

اینا اغلب میخوان خودنمایی کنن

من خودم والا اصن حجاب کامل اینا ندارم تازه ب حجاب موهام اعتقاد چندانی ندارم ولی بدن فرق داره

حالا مثلا خودم میگم شال نزنم راحت باشم ولی شرتک چ ربطی ب راحتی داره؟ معلومه برا خودنمایی ایناست 

شلوار بلندم نمیخواست ک حالا کوتاه گشاد اینا خیلیم قشنگن والا

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
منم اعتماد دارم ، ولی خب از طرز پوشش دختره خوشم نیومد  شوهر من دوسال خارج از کشور زندگی کرده ی ...

این به دختره مربوطه نه به تو. چرا انقد ذهنت رو آزار میدی. الان باید در حال چک کردن عکسای تولدتون باشی و اینکه کدومش رو می خوای قاب بگیری. بعد ببین داری به چی فکر می کنی؟!الان اون دختره به تو فکر نمی کنخ، شوهرتم به اون فکر نمی کنه ولی تو این وسط داری خودخوری می کنی.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
بگو از شخصیتش خوشم نیومد مثلا بگو حسوده یا سطح فکرمون بهم نمی خوره یا .. درست نیست ولی خب یه عیبی رو ...

باید خیلی سوسکی بگم ک نفهمه