2777
2789

واقعا با این مدت طولانی که میخواد بمونه و مجبورم صبح زود بیدار بشم هر روز آشپزی کنم تمیز کاری  و به کار خودمم برسم خیلی اذیتم و میخوام برم تو اتاقم بشینم پا کتاب و اموزشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

كاش ميگفتي آمادگي مهمان نداري

اصلا نظر نخواست نپرسید برنامه تون چیه ، کار دارید ،شرایطشو دارید یا میخواد برید خونه تون فقط زنگ زد گفت میام چند روز بعد که اومد گفت دو هفته میمونم من همینحوریش به خاطر خونه داری زندگیم و آیندم به گوه کشیده شد نمیرسم درس بخونم نه میرسم آموزش ببینم حداقل قبلش ساعت همه چیز دست خودم بود میخواستم آخر شهریگر برا تولد برادررم برم خونه مون 

نه زشت نیست  تو کارای خونه هم کمک بگیر ازش

خوشم نمیاد تا حالا دعوتم نکردن قبل خواستگاری ، قبل نامزدی ، قبل عقد ، قبل عرتسی خواستن جدامون کنن تا دادگاه کشوندنمون برا عروسیم نیومدن تا حالا دعوتم نکردن ارتباط تلفنی نداریم خونه ش نرفتم اصلا نمیدونم پیشش بشینم چی بهش بگم 

غذا رو به هرحال باید بپزی اونم نباشه پس مثل روزای عادی رفتار کن

ما از نظر مالی تو شرایطیمم که به زور شکممون پر میکنیم بعضی وقتا چهار ناهار می‌خوردیم یا یه روز فقط یه فلافل می‌خوردیم یا غذا میپختم برا فردا مون میذاشتم کلا از حاشیه امنم خارج شدم و شدید معذبم 

اجازه بگیر و برو مثلا با اجازتون میرم به درسم برسم کاری داشتین صدام کنید

همین کارو میکنم خونه دخترش تو همین شهر وحتی ب ا یه ساعت نمیره خونه ش حتی دخترش تعارفش نمیکنه چون میگه من اهل آشپزی نیستم من سرکارم یا خوابم میاد با وجود اینکه ده سال ازمن بزرگتره و 15 سال ازدواج کرده 

ما از نظر مالی تو شرایطیمم که به زور شکممون پر میکنیم بعضی وقتا چهار ناهار می‌خوردیم یا یه روز فقط ی ...

یعنی وضعیت پسرشو نمیدونه ؟ به همون شیوه غذا بپز حالا نه ساعت ۴  یکم زودتر یه غذا ساده بزار جلوش مهمون رزقو روزیشو با خودش میاره 

بالاخره خودتون یچیز میخواین بخورین  همونو با نون بیشتری بخورید  

همسرت سرکار نمیره ؟

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
ما از نظر مالی تو شرایطیمم که به زور شکممون پر میکنیم بعضی وقتا چهار ناهار می‌خوردیم یا یه روز فقط ی ...

حق داري 

به هر حال خونه هركس محل آرامش و آسايش فرد بايد باشه

كاش همسرت باهاشون صحبت كنن و تايمش كمتر بشه

ولي شما هم ساده بگير

مهموني كه بي دعوت آمده بايد اين شرايط هم بپذيره

غذاهايي كه خودتون ميخوريد درست كن

به كارهايت خودت برس و نه با بي احترامي ولي نشون بده سرت شلوغا