2777
2789

سلام بچم بد جور با دوچرخه زمین خورد پاش بدجور درد گرفته الان رفته بیمارستان عکس بگیره دعاکنید چیزی نباشه منم براتون صلوات میفرستم

لطفا برای سلامتی وعاقبت بخیری و خودم وخانوادم یه صلوات بفرستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰تاصلوات نذر امامزاده ابوتراب کن معجزه میکنه

من این حرف شمارو دیدم توسایت یه بارم صلوات دادم حاجت گرفتم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
من این حرف شمارو دیدم توسایت یه بارم صلوات دادم حاجت گرفتم

واقعا؟😍

خیلی خوشحال شدم برات من خودم همه حاجتمو داده یه حاجتی دارم به هردری میزنم نه خدا نه امامزادها بهم نمیدن

میشه ۱۰۰تا صلوات هم نذر حاجت دل من بکنی که به حاجتم برسم؟

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
واقعا؟😍 خیلی خوشحال شدم برات من خودم همه حاجتمو داده یه حاجتی دارم به هردری میزنم نه خدا نه امامزا ...

باشه عزیزم،چله سوره حشر گرفتی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
نه عزیزم انقدر چله گرفتمو حاجت نگرفتم خیلی نا امیدشدم

شاید حکمتی داره ببین این شعار نیست،بعدها شاید بهش پی بردی

چرا تا به من رسید شد حکمت؟ خدا به همه داده غیر ازمن این حق طبیعی هرانسان هست

فضولیه اگه بپرسم،

فضولی نیس اما نمیتونم بگم چون هیچکس نمیتونه کمکم کنه

برات صلوات فرستادم،دارم از تب میسوزم ویروس دارم،میگن خدا جواب مریضارو میده،حاجت رواشی به حرمت حضرت سجاد

برات صلوات فرستادم،دارم از تب میسوزم ویروس دارم،میگن خدا جواب مریضارو میده،حاجت رواشی به حرمت حضرت س ...

مممنونم عزیزم ازخدامیخام حاجت روات کنه وبه زودی خوب بشی بهشتی بشی انشالله

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻