2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

جدی نمیدونستم، پس بگو بدن درد من از چیه،  اینقدرراستخونام درد میکنه از تو که حد نداره،  انکاری یکی با بوشکوب کوبیده بدنمو

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
دیگ خانوادم نمیبرنم

خودت حواست به خودت باشه، وقتی نفس میکشی قلبت تیر میکشع؟؟  اگع تا صبح خوب نشدی حتما برو خودت، قرصاتم بخور شاید خوب شدی 

ما اول باید بریم تراپیست وسواسمون رو درمان کنیم🤕😑

ولی شما اگر دردتون خیلی زیاده و رو به بهبودی نیست.سونو و عکس رادیولوژی از دست و کتف بگیرید به هر حال علت درد رو باید پیدا کنید .دستتون رو تکون میدید هم درد داره؟

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
الازم نفسم خس،خس میکنه ینی خطرناکه؟؟

من زیاد اطلاع ندارم همینام از تو گوگل خونده بودم قبلا، ولی دردای قلبی باید جدی گرفته بشه، هرچیزش باید جدی گرفته بشه تنگی تفس، درد قفسه سینه، درد دست چپ پشت کتف که بزنه به گلو و فک، منم اینا رو دارم گاهی ولی خب جدیدا دکتر کیاهی رفتم گفت اینا از مشکلات معده که میزنه. به قلب  ولی شما خودت بازم حواستو جمع کن