2777
2789

من امشب بودم . 

ورودی نداره . ی کارت میگیری ک ۲۰ تومن توش بلوکه میشه . سقوط آزاد ۸۰ تومن . بقیه بازی ها بین ۴۰ تا۵۵

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امشب بودم .  ورودی نداره . ی کارت میگیری ک ۲۰ تومن توش بلوکه میشه . سقوط آزاد ۸۰ تومن . بقی ...

عزیزم وسیله هایی که پیشنهاد میکنی حتما برم و هیجان انگیزن خیلی رو میشه بگی

من امشب بودم .  ورودی نداره . ی کارت میگیری ک ۲۰ تومن توش بلوکه میشه . سقوط آزاد ۸۰ تومن . بقی ...

برای هر نفر باید یک کارت جدا گرفت؟ یا چندنفر باهم یک کارت هم میشه گرفت؟

عزیزم وسیله هایی که پیشنهاد میکنی حتما برم و هیجان انگیزن خیلی رو میشه بگی

والا بستگی ب خودت داره ک چقدر هیجان بخایی. 

سقوط آزاد خفنترین بازیشه ک اوج هیجان هستش . اونو سوار بشی از هیچکدوم دیگه نمیترسی.

نزدیک همون سقوط آزاد ی دونه تاپ هست اسمشو نمیدونم اونم فوق العاده بود .

ی دونه دیگه هم هست همون نزدیک سقوط آزاد اسمش دیسک .... نمیدونم چی بود ی دایره گردون رود اونم عالیه. 

دوستم از کشتی صبا خوشش اومد البته کشتی صبا رو نوکش سوار بشید اوج هیجان . 

ی دونه دیگه هم هست اونم هیجانش بالاس اسماشون رو نمیدونم .

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
برای هر نفر باید یک کارت جدا گرفت؟ یا چندنفر باهم یک کارت هم میشه گرفت؟

نه عزیزم ی کارت میگیری شارژ می‌کنی برای هر چند نفر ک باشید برای ی سال هست اون کارت.